Més de 400 tiradors competeixen en el Campionat d'Espanya de Tir Olímpic a Alacant

El regidor d’Esports, José Luis Berenguer, amb el president de la Federació Valenciana de Tir, Miguel Parreño, han supervisat la sessió i han departit amb el campió local

Més de 400 tiradors competeixen en el Campionat d'Espanya de Tir Olímpic a Alacant
31/01/2020 -

L’alacantí Gaspar Segarra ha quedat aquest matí campió d’Espanya de Tir Olímpic, categoria de veterans, al final de la tanda de trets registrats en la pista principal del Centre de Tecnificació de la ciutat.

La classificació a la part alta del podi de Segarra s’ha viscut en la primera jornada del Campionat d’Espanya de Tir Olímpic -pistola i carabina, totes dues d’aire comprimit- que la Real Federació Espanyola de Tir organitza, amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, a Alacant. 421 esportistes es disputen els diversos guardons de la competició, segons la federació.

Uns 800 esportistes, àrbitres, tècnics i afeccionats passaran durant tot el cap de setmana pel Centre de Tecnificació d’Alacant per a prendre part o seguir en directe les diverses tandes de trets dels components de les diverses categories que competeixen en aquest, segons informen des de la gerència de la Real Federació Espanyola de Tir.

El regidor d’Esports, José Luis Berenguer, i el president de la Federació Autonòmica Valenciana de Tir, Miguel Parreño, han supervisat el desenvolupament de part de la sessió de hui i han conversat amb el campió local després de la comptabilització dels punts i l’anàlisi de les dianes.

Al costat de Segarra, el podi en aquesta categoria de veterans s’ha completat amb l’esportista gallec José Manuel Árias i amb el també alacantí Juan José Gavilán, classificat en tercer lloc.

El campionat té programat per a aquesta tard tirs d’entrenament i per a demà, set tandes que protagonitzaran tiradors júnior, sènior i dames amb pistola pneumàtica. El diumenge seran les competicions amb carabina d’aire comprimit.

En la imatge, el campió Gaspar Segarra, amb el president federatiu de la territorial valenciana i el regidor d’Esports, José Luis Berenguer.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × one =