L'Ajuntament elabora un programa d'activitats contra la violència de gènere

La tasca la coordinen les regidories d’Igualtat i Cultura, dirigides per María Conejero i Antonio Manresa

L'Ajuntament elabora un programa d'activitats contra la violència de gènere
10/10/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant impulsa un ampli programa d’activitats relacionades amb la igualtat, la prevenció de la violència de gènere i l’atenció integral a les seues víctimes a través de les regidories d’Igualtat, dirigida per María Conejero, i Cultura, d’Antonio Manresa. La regidora d’Igualtat ha explicat que aquestes iniciatives es duran a terme entre els mesos d’octubre a gener, al mateix temps que va destacar la importància que té el programa en l’àmbit familiar perquè juga un paper clau per a bandejar pràctiques sexistes i queda molt camí per recórrer”.

Per a això s’ha elaborat un programa que compta amb l’espectacle Micromaqué? a càrrec de la companyia alacantina Clowndestino Teatre. En clau d’humor, aquest grup teatral visibilitzarà diferents micromasclismes que passen desapercebuts i que perpetuen les desigualtats entre dones i homes.

D’altra banda, estan programats una vintena de contacontes dirigits al públic infantil i familiar que es desenvoluparan en les diferents Biblioteques Públiques Municipals de la ciutat. Els temes tractats estan enfocats a la integració, l’educació emocional, la igualtat de gènere i la supressió de barreres de comunicació. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Antonio Manresa, anima a tots els ciutadans a participar en aquests espectacles ja que “és necessari conscienciar des de les edats més primerenques”.

Totes les activitats són gratuïtes encara que el nombre d’assistents està limitat a l’aforament de la sala. A més, per als espectacles programats a les 18.00 hores, l’accés serà mitjançant invitació. La recollida de les entrades serà a partir del 14 d’octubre, bé personant-se en recepció de l’espai on estiga programat l’espectacle al qual desitge assistir, o bé adquirir-les des de la pàgina www.alicantesociocultura.eventbrite.es

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 3 =