Alacant acull el VI Festival de Ioga el pròxim dissabte 15 de juny

Es tracta d’un Festival obert a totes aquelles persones que desitgen participar

Alacant acull el VI Festival de Ioga el pròxim dissabte 15 de juny
13/06/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant, a través de la regidoria d’Esports i en col·laboració amb la Fundació Dharma i l’Associació Ioga per a tots Alacant (APYTA), celebrarà el dissabte 15 de juny el VI Festival de Ioga en les instal·lacions del Centre de Tecnificació, situat en la zona esportiva confrontant a l’estadi Rico Pérez. L’esdeveniment, que tindrà un horari de 9.00 a 20.30 hores aproximadament és de caràcter gratuït i solidari.

Amb motiu del “Dia Internacional del Ioga”, proclamat per Nacions Unides el divendres 21 de juny, s’ha programat un calendari d’activitats amb classes pràctiques dels diferents estils de ioga més representats a la província com és el Kundalini ioga, Bhakti ioga, Hatha ioga, Iyengar, Viniyoga i Asthanga, entre altres, així com xarrades sobre aquesta mil·lenària disciplina i els seus efectes en la salut.

Així mateix, aquesta programació ofereix més de 30 activitats on els participants realitzaran meditacions actives, podran gaudir de concerts de música sagrada i mantres, es duran a terme projeccions audiovisuals, una trobada de professors i activitats per als més menuts, amb un Festivalet infantil i familiar específic per a ells.

Dins del mateix recinte, hi haurà un espai de taules informatives, patrocinadors i mercat ambulant artesà que amplia l’oferta i els serveis que s’ofereix als visitants i assistents, ajudant així amb les despeses de publicitat, logística i infraestructures.

A més, des de l’organització d’aquest Festival, es pretén que la majoria d’activitats que es desenvolupen siguen accessibles i inclusives per a persones amb capacitats diferents.

Com cada any, els beneficis que s’obtinguen mitjançant les aportacions externes a APYTA es destinaran a la Fundació Dharma per a col·laborar en la seua labor humanitària a l’Índia. El romanent també servirà de suport a la labor social i al desenvolupament de futurs projectes de l’Associació Ioga per a tots Alacant. 

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =