Alacant inverteix 665.124 euros en la reparació de més de 500 voreres i vorades de la ciutat

Alacant inverteix 665.124 euros en la reparació de més de 500 voreres i vorades de la ciutat
12/08/2019 -

El regidor d’Infraestructures i Manteniment, José Ramón González, ha explicat que l’Ajuntament ha elaborat un ambiciós Pla amb l’execució d’un projecte per a realitzar les obres de reparació, manteniment i conservació de més de cinc-centes voreres, vorades, rajoles, paviments i desperfectes en tots els barris, places i parcs d’Alacant, que s’executarà en els pròxims mesos i compta amb la inversió més gran fins al moment amb un pressupost de 665.124 €. Aquest pla es finançarà en cinc lots i tal com ha anunciat José Ramón González el principal objectiu és poder arreglar i reparar totes les peticions que hi ha en l’àrea d’Infraestructures, i per a això s’ha realitzat un projecte de manteniments, reparació i conservació de voreres en diverses fases per a intervindre de forma global en tota la ciutat.

Dins del projecte elaborat ha participat un equip d’inspecció que ha visitat durant els últims mesos totes les zones afectades per a poder avaluar els desperfectes i reclamacions que hi ha donades d’alta a l’Ajuntament. L’Ajuntament preveu intervindre sobretot per a actuar en els trencaments de paviments, la falta de rajoles, trencaments de bol·lards, tancaments, falta de pavimentacions, deficient accessibilitat urbana, deficient anivellament dels paviments pel creixement de les arrels dels arbres, per a millorar la seguretat dels vianants.

L’edil d’infraestructures va destacar que des de la seua arribada a l’àrea d’infraestructures han estat treballant per a “poder executar aquest pla i donar així una solució a totes les peticions registrades pendents en l’àrea i de veïns, garantit un adequat manteniment i reparació de les voreres, i una major seguretat de tots els alacantins que diàriament transiten per elles”.

A més des de l’Ajuntament han explicat que també s’ha intervingut en la reparació de rajoles i llosetes soltes, trams i vorades trencades, situats en places, avingudes, carrers i parcs de la nostra ciutat, i en enfonsaments i inflors, reparació d’arquetes i altres desperfectes que es presenten en diferents voreres.

Dins de les peticions que s’atenen amb aquest ambiciós pla que superen les més de cinc-centes es recullen també les reclamades per la Policia Local d’Alacant, bombers del SPEIS, totes les regidories de l’Ajuntament, així com les ciutadanes que s’han presentat.

“Aquesta va ser una meta que ens vam posar fa ja un any quan vam accedir al Govern municipal poder donar solució i rescatar tots els projectes de manteniment parats, a més d’executar les obres pendents de les peticions veïnals per a traure’ls a licitació per lots i adjudicar-los, i aconseguir millorar la imatge de la ciutat d’Alacant i oferir el millor manteniment possible”, va asseverar l’edil d’Infraestructures.

Una vegada finalitzen aquestes obres tal com ha comunicat José Ramón González “s’aconseguirà tindre al dia les peticions i reclamacions per a agilitar i donar solucions més immediates a les noves que es donen d’alta durant tot l’any aconseguint tindre unes voreres en millor estat de manteniment i garantint així la seua reparació en unes condicions òptimes que garantisquen la seguretat de tots els alacantins”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

twelve − five =