Alacant obri el concurs de Projectes per al desenvolupament de la Cavalcada de Reis Mags

Alacant obri el concurs de Projectes per al desenvolupament de la Cavalcada de Reis Mags
25/10/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant ha fet públic el Concurs de Projectes per a la contractació del Servei d’Organització i Desenvolupament de la Cavalcada de Reis Mags. A més, les activitats d’animació prèvies. El termini de presentació d’ofertes finalitza el 6 de novembre, a les 14 hores. El període d’adjudicació del contracte és d’un any, prorrogable a un altre més. Podria comprendre, si es concedeix la pròrroga, al bienni 2020-21.

El pressupost de licitació, incloent l’IVA, és de 60.000 €. Això és, 20.000 € més que l’any passat. “Aquest augment es basa en que l’equip de govern municipal (PP-Ciutadans) pretén donar-li més realç encara al que és l’expressió pública de l’alegria dels més xicotets. Per aquest motiu vulguem que siga una cavalcada realment espectacular”, ha explicat el regidor de Festes, Manuel Jiménez.

On-line

El lloguer de cadires via on-line és una de les novetats que incorporen les bases del concurs. Aquest procediment es posarà en pràctica en la web que habilite l’empresa adjudicatària. Aquest lloguer es podrà fer des de les 10 hores del 26 de desembre fins a les 20 hores del 2 de gener.

El lloguer físic d’aqueixes cadires es realitzarà en el lloc que fixe l’adjudicatària. Començarà el 26 de desembre a partir de les 10 hores i finalitzarà el 4 de gener a les 14 hores. En aqueix període de temps hi haurà un horari ininterromput de deu hores.

Les ofertes s’han de registrar via electrònica a través del Perfil del Contractant al qual es pot accedir mitjançant la pàgina web de l’Ajuntament d’Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eighteen + 18 =