Alacant ofereix 7 cursos gratuïts dins de les activitats de formació per a l'ocupació

Alacant ofereix 7 cursos gratuïts dins de les activitats de formació per a l'ocupació
06/11/2019 -

L’Agència Local de Desenvolupament de l’Ajuntament d’Alacant, que dirigeix la regidora Mari Carmen de España, ha presentat la programació d’activitats de formació per a l’ocupació per a aquest mes de novembre de 2019, en la qual s’inclouen set nous cursos en oficis com a operador de carretons elevadors, operacions bàsiques de pastisseria, manipulador d’aliments, higiene alimentària i pràctiques de tall de carn o peix i programació Java Full Stack.

De España ha explicat que “amb aquests cursos es pretén millorar les possibilitats d’accés a un ús dels ciutadans en situació de desocupació, introduint oficis amb demanda pels sectors productius dins del mercat laboral”.

En el programa s’inclouen xarrades formatives de dues hores de duració i cursos de curta duració, de dos a tres dies, i uns altres que s’estenen al llarg de diversos mesos. Tots ells gratuïts i requereixen realitzar la inscripció prèvia en el centre. Els interessats poden acudir a la ALD o a través de la pàgina web municipal per a apuntar-se una vegada obert el període d’inscripció.

Aquests cursos tindran una duració de 12 a 25 hores, excepte el d’operacions bàsiques de pastisseria i Java Full Stack, que duraran 450 i 282 hores respectivament. La majoria s’impartiran en tres dels centres de formació de l’Agència Local situats en el propi auditori de l’Agència Local al carrer Jorge Juan 21 (Tel. 965 145 700), el Centre d’Ocupació i Formació de la zona nord d’Alacant “El Tossalet”(CEFZN) al carrer Abad Fernández Helguera, 23 (Tel. 965 930 338) i en el Servei d’Orientació i Formació de la zona EDUSI Àrea Les Cigarreras al carrer Sevilla, 2. (Tel. 965 313 617).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

ten − six =