Alacant presenta les jornades hostaleres "Los Platos de Cuchara"

Alacant presenta les jornades hostaleres "Los Platos de Cuchara"
30/10/2019 -

La regidora de Comerç i Hostaleria de l’Ajuntament d’Alacant, Lídia López, juntament amb la presidenta de APEHA, María de la Mar Valera, han presentat hui les “Jornades de Los Platos de Cuchara”, que tindran lloc del dilluns 4 al divendres 8 i del dilluns 11 al divendres 15 de novembre de 2019, i en la qual participen tretze restaurants d’Alacant, integrats en l’Associació Provincial d’Empresaris d’Hostaleria d’Alacant (APEHA), que oferiran els guisats més selectes de la cuina tradicional de la millor terreta del món.

Les jornades gastronòmiques han sigut organitzades per APEHA, i és una activitat subvencionada per la Regidoria de Comerç i Hostaleria per primera vegada a la ciutat d’Alacant per a donar suport i promocionar al sector hostaler local.

Durant 10 dies, 13 restaurants de la capital alacantina oferiran gran varietat de plats que tindran com a cap protagonista dels molts guisats tradicionals del nostre municipi, recuperant les receptes ancestrals per a elaborar aquestes meravelles culinàries, que ara ens ofereixen per al nostre delit.

L’edil d’Hostaleria ha valorat molt positivament aquesta iniciativa pionera i la important participació dels establiments per “el seu interés a recuperar en les seues cartes els plats tradicionals de la rica cultura gastronòmica alacantina, com la olleta alacantina, la sopa marinera, el gaspatxo amb conill, llentilles de nero i altres delícies que han estat presents en les nostres taules i són exemples de la dieta mediterrània”.

Així mateix, per a facilitar que el públic puga gaudir de les jornades, s’ha confeccionat una guia informativa amb les dades dels establiments participants, horari, preu del plat. Aquesta guia serà distribuïda entre els 13 restaurants participants, en punts d’informació turística i estarà disponible en format digital en les xarxes socials de APEHA. Xarxes socials que, durant aqueixes setmanes, seran l’aparador des d’on s’informarà sobre l’evolució de les jornades, i s’animarà la participació dels alacantins i dels turistes.

Per la seua part Lidia López ha posat en valor que aquestes jornades es desenvolupen en diferents zones de la ciutat com són plaza Amèrica, Sant Antón, Sèneca, Mercat, platges Condomina i Santa Faç. “És molt important per a la ciutat l’organització d’aquestes iniciatives i el treball que es desenvolupa en la promoció de l’hostaleria, així com l’impuls de la varietat de l’oferta comercial i gastronòmica en els diferents barris de la ciutat, que convida als nostres visitants a conéixer altres espais de la ciutat”, ha destacat.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seventeen + four =