Alicante destinará 2 millones en la mejora del acceso por la carretera de Ocaña desde Madrid

Inclou cinc projectes, amb una inversió en el seu conjunt de 2.082.204,39 euros, que afectarà una extensió de 2,7 quilòmetres

Alicante destinará 2 millones en la mejora del acceso por la carretera de Ocaña desde Madrid
03/09/2019 -

El regidor d’Infraestructures, José Ramón González, ha explicat que s’aprovarà en Junta de Govern la renovació mitjançant pavimentació i el condicionament de l’accés de Madrid des de la plaça de la lluna de la carretera d’Ocaña, avinguda d’Oriola, Periodista Rafael González Aguilar, avinguda d’Aguilera en la plaça de l’Estrela i carrers adjacents, en cinc projectes, amb una inversió en el seu conjunt de 2.082.204,39 euros que afectarà una extensió de 2,7 quilòmetres. Els projectes a aprovació tenen un termini d’execució de tres setmanes i quatre mesos.

González ha explicat que “l’objecte d’aquesta actuació és la reparació total de la calçada, per a correcció i esmena dels defectes detectats en la capa de rodadura del viari i carrers adjacents, a més d’adequar espais d’interconnexió com la illeta de la confluència d’avinguda d’Aguilera amb la d’Oriola i Periodista Rafael González Aguilar”. En aquest cas de la illeta, el període d’actuació aconseguirà els quatre mesos. El regidor ha explicat que després de l’aprovació dels projectes, aquests passen a la fase de consignació pressupostària, prèvia al procés de licitació de les obres, adjudicació i, finalment, l’execució d’aquestes.

Els projectes de renovació d’asfaltat consistiran en el fressat de l’actual capa de rodadura dels viaris i l’aplicació d’una base en dues capes d’un paviment de rodadura que reduirà l’afecció de les aigües en cas de pluges i també minorarà l’efecte sonor de les rodes dels vehicles sobre ell. A més dels treballs de renovació del paviment també es procedirà al pintat d’una nova senyalització viària en superfície. Durant els treballs s’habilitaran l’oportuna regulació de trànsit amb els desviaments necessaris del trànsit als carrils no afectats durant l’execució de les obres.

José Ramón González ha explicat que s’ha manat comunicació a la resta de departaments municipals i empreses de serveis implantades en el subsòl per la qual se’ls adverteix que una vegada executades les obres d’aplicació del nou paviment, aquests viaris no podran ser afectats per un altre tipus d’obres durant un període de dos anys.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =