Comencen les obres d'Aigües d'Alacant per a millorar la xarxa de sanejament i pluvials al voltant del Pont Roig

Les obres han significat una inversió total de 250.346 euros i es preveu que finalitzen al cap de set setmanes

Comencen les obres d'Aigües d'Alacant per a millorar la xarxa de sanejament i pluvials al voltant del Pont Roig
10/07/2019 -

La regidoria de Trànsit de l’Ajuntament d’Alacant informa que a partir de demà 11 de juliol es tallarà l’avinguda Doctor Jiménez Diaz, en el tram comprés entre els carrers Capità General Gutiérrez Mellado i Metge Ricardo Ferre, amb motiu de les obres de millores d’Aigües en la xarxa de sanejament i pluvials al voltant del Pont Roig.

Les obres d’Aigües d’Alacant compten amb un pressupost de 250.346,01 €, està previst realitzar-les per fases, amb una durada de set setmanes, amb l’objectiu d’incrementar la capacitat d’evacuació de les aigües pluvials acumulades en superfície en l’Avinguda Doctor Jiménez Díaz.

A més també s’ocuparà sense cort de carrer el carril esquerre, adreça Sud- Nord, deixant la resta de la calçada lliure per a la circulació de l’avinguda Doctor Jiménez Díaz, en el tram entre els carrers Capità General Gutiérrez Mellado i Pare Recaredo dels Rius.

Les obres preveuen realitzar la reposició del col·lector, eliminar connexions d’embornals a xarxa de residuals, la instal·lació de la nova xarxa de pluvials en tots dos costats Avinguda Doctor Jiménez Díaz, embornals en calçada i connexions d’aquests a nova xarxa de pluvials, així com l’adequació de la urbanització per a facilitar l’evacuació per superfície cap al Canal de Sant Blas , i la reposició de paviments en les zones d’intervenció.

D’altra banda, cal destacar que s’organitzarà un dispositiu especial amb la Policia Local i la sala de control de trànsit per a coordinar l’ocupació i aconseguir la menor afecció possible al trànsit.

DESVIAMENT DE LES LÍNIES D’AUTOBUSOS

Des de l’àrea de Transports de l’Ajuntament d’Alacant informen que amb motiu de les obres han mantingut reunions amb les associacions de veïns implicades abans d’iniciar-les per a informar-los i consensuar els desviaments de les línies d’autobuses.

L’execució de les obres afectaran la línia 12 TAM que uneix Plaza dels Estels-Sant Blas-Santo Domingo-Pau I, en el seu pas per la zona del Pont Roig, als carrers Mèdic Ricardo Ferré per Gran Via i Doctor Jiménez Díaz per Capità General Gutiérrez Mellado.

Tal com s’ha acordat en sentit cap a la Plaça Joan Pau II, l’autobús conservarà el trajecte actual deixant-se durant l’execució de l’obra, un carril amb mínim d’ample suficient per al pas de l’autobús.

PARADA PROVISIONAL EN VICENTE BLASCO IBÁÑEZ

Així mateix, en el sentit que va cap al centre urbà serà necessari realitzar el desviament de la Línia 12 des de la Plaça Joan Pau II per Metge Vicente Arroyo cap a Vicente Blasco Ibáñez on s’establirà una parada provisional abans de la Glorieta de la Solidaritat, realitzant un gir a l’esquerra en illeta per a creuar la Gan Via i l’avinguda Doctor Jiménez Díaz, transcorrent el trajecte pel carrer Miraflor, Ciudad Real, i gir a la dreta per carrer Rafal, continuant pel carrer Regidor Lorenzo Llaneras on recuperarà el seu trajecte habitual. En la nova parada provisional en Vicente Blasco Ibañez el bitllet quedarà obert per a la línia que s’aplicarà des d’aquesta parada.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − nine =