Alacant pretén potenciar el turisme idiomàtic i el turisme MICE

Alacant pretén potenciar el turisme idiomàtic i el turisme MICE
08/11/2019 -

La regidora de Turisme i vicealcaldessa d’Alacant, Mari Carmen Sánchez, s’ha reunit hui amb el director de l’Oficina Espanyola de Turisme, Javier Piñares, a Londres en el Marc de la fira World Travel Market amb l’objectiu d’alinear estratègies de promoció conjuntes de cara al 2020.

La regidora de Turisme ha destacat que s’ha posat en valor del paper d’Alacant a la Comunitat Valenciana com a capital de turisme MICE (Reunions, Incentius, Convencions i Exposicions). “Al final som referents en la nostra comunitat en congressos mitjans a causa de la capitalitat i l’oferta complementària que oferim ”, ha declarat. A més, Sánchez ha assenyalat que “el director de l’Oficina Espanyola de Turisme ha vist amb bons ulls l’aposta decidida pel turisme idiomàtic, una de les noves vies que el patronat està explorant, donant suport amb futures accions conjuntes aquest camí”.

Per al Patronat Municipal de Turisme de l’Ajuntament d’Alacant “el turisme idiomàtic és una aposta estratègica i complementària a altres tipus de turisme com el de City Break, en els quals Alacant ja és capdavanter”. Així mateix, la regidora ha destacat la predisposició de la OET per a atendre totes les peticions que des d’Alacant City and Beach es realitzen en 2020 com el turisme de creuers, esportiu i idiomàtic.

A més, en la Fira, el Patronat Municipal de Turisme també s’ha reunit amb una de les majors editores de guies de viatges del món, Arrival Guides. Alacant va ser la primera destinació que van tindre en cartera a Espanya, ara són part de Lonely Planet, una altra de les empreses referents en la distribució de contingut turístic de gran qualitat, amb les quals s’ha reunit la vicealcaldessa d’Alacant.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nineteen + 17 =