Alacant anuncia la futura ampliació del centre municipal de la Zona Nord

L’objectiu és promoure l’accés de tots els ciutadans als serveis municipals a través de la seu electrònica

Alacant anuncia la futura ampliació del centre municipal de la Zona Nord
04/11/2019 -

L’edil de coordinació de projectes, Antonio Peral, anuncia que des del servei d’atenció al ciutadà (SAIC) en col·laboració amb els serveis d’Innovació, de Coordinació de Projectes i la Regidoria de Participació ciutadana “s’està treballant en la creació d’una oficina SAIC que de servei als barris de la zona Nord”.

S’està treballant amb la regidoria de Recursos Humans per a incloure les places necessàries que permeten oferir un servei integral a tots els veïns de la Zona Nord. L’oficina SAIC que prestarà els mateixos serveis que els oferits al Carrer Cervantes (antic Hotel Palas) començarà a funcionar una vegada que s’aprove el pressupost de 2020, ja que les places necessàries per a obrir aquesta oficina s’hauran d’aprovar amb la plantilla que acompanyarà al nou pressupost municipal.

Des de la Regidoria d’Innovació, Coordinació de Projectes i Atenció al Ciutadà “estem promovent l’accés de tots els ciutadans als serveis municipals a través de la nostra seu electrònica, ja que la major part dels mateixos es poden rebre sense desplaçar-se a les oficines municipals, per exemple per a presentar sol·licituds per a participar en convocatòries d’oposicions”, i d’aquesta manera acostar l’Ajuntament a cada ciutadà, agilitant qualsevol procés o tràmit que haja de realitzar-se amb l’administració.

L’únic requisit és disposar d’un certificat digital que garantisca la identitat de l’usuari que accedeix a través de la seu electrònica. En aquest sentit, per a tots aquells que encara no disposen del certificat electrònic, poden aconseguir-lo fàcilment en el SAIC del carrer Cervantes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × four =