Ampliació de l'Escola Social de Futbol a Alacant

Set grups de xiquets, els seus entrenadors i voluntaris de suport protagonitzen una experiència social reproduïda en altres províncies

Ampliació de l'Escola Social de Futbol a Alacant
10/10/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant i la Fundació de l’Atlètic de Madrid amplien la seua Escola Social de Futbol a la ciutat i passen a patrocinar a dos grups més de xiquets i adolescents, amb el que arriben al centenar els protagonistes d’aquesta experiència educativa, cultural i humanitària, que ha sigut trasplantada a altres ciutats, segons el coordinador de la Fundació, Oscar Jiménez.

El regidor d’Esports, José Luis Berenguer, la regidora d’Acció Social i família, Julia Llopis, Óscar Jiménez i diversos tècnics municipals connectats amb aquesta iniciativa han protagonitzat una trobada aquesta vesprada amb bona part dels integrants d’aquesta Escola Social de Futbol, emparada per la Fundació Atlètic de Madrid dins dels seus programes a favor d’una cultura de la solidaritat, compromesa amb l’educació, la inclusió i la cooperació.

Aquesta temporada esportiva 2019 – 2020 és la setena en la qual les regidories d’Acció Social i d’Esports col·laboren amb el club blanc-i-vermell facilitant a set grups de xics, de 7 a 14 anys, la seua participació en les competicions escolars de la ciutat.

A més de vestir l’equipament de passeig de l’Atlètic de Madrid, facilitada per l’entitat presidida per Enrique Cerezo, els joves acollits per aquesta iniciativa compten amb entrenadors i coordinadors sufragats a l’empara del conveni subscrit entre el club “colchonero” i l’Ajuntament. Els joves membres de l’escola procedeixen, majoritàriament, de la zona nord de la ciutat i de l’àrea del Pla de l’Espartar.

Desenes d’integrants d’aquesta Escola Social de Futbol s’han concentrat aquesta vesprada en els camps d’esport de la Via Parc per a començar els seus ensinistraments davant el pròxim inici de la lliga escolar.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen − fifteen =