La Corporació Municipal, amb els artistes i pirotècnics premiats en les Fogueres 2019

S’han entregat cent catorze trofeus en les diferents categories

La Corporació Municipal, amb els artistes i pirotècnics premiats en les Fogueres 2019
14/11/2019 -

L’alcalde Luis Barcala i la vicealcaldessa, Mª Carmen Sánchez, i integrants dels grups polítics amb representació en la Corporació Municipal han presidit l’acte de Lliurament de Trofeus als Artistes de Fogueres, Infantils, Barracas i Espectacles Pirotècnics de les Fogueres 2019, que s’ha desenvolupat en el Saló Blau. A la cita ha acudit també la presidenta de la Federació de Fogueres, Toñi Martín-Zarco Marín, i el Mestre Major del Gremi d’Artistes de Fogueres, Joaquín Rubio. Cent catorze trofeus s’han entregat en les diferents categories.

A aqueix conjunt de reconeixements se li ha sumat el destinat als autors de les Fogueres Oficials, Pedro Espadero i Sergio Gómez. El primer edil, en la seua intervenció, ha felicitat els premiats pels èxits obtinguts i ha incidit en què “la vostra tasca artesanal, feta realitat als carrers i places d’Alacant, juga un paper primordial en la promoció i difusió de la Festa Oficial de la Ciutat”.

Ha qualificat als artistes de fogueres i barraques com a “generadors d’il·lusions” i dels pirotècnics ha dit que “els vostres espectacles, diürns i nocturns, s’han convertit en un important referent de la Festa”. Ha emfatitzat sobre Espadero i Gómez, “perquè les seues creacions, en l’emblemàtica Plaça de l’Ajuntament, transcendeixen aspectes merament locals per a abordar assumptes d’interés general”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

one × 5 =