L'Ajuntament ofereix assessorament d'ocupació i emprenedoria en els barris i pedanies

Les regidories d’Ocupació, Participació Ciutadana i Acció Social s’uneixen en aquesta iniciativa a la qual es destina 140.000 euros

L'Ajuntament ofereix assessorament d'ocupació i emprenedoria en els barris i pedanies
11/12/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant juntament amb l’Agència Local de Desenvolupament i les regidories d’Ocupació, Acció Social i Participació Ciutadana, posen en marxa des de hui un servei d’orientació i intermediació laboral, assessorament emprenedor i formació per a l’ocupació en centre socials i associacions de veïns. La regidora d’Ocupació, Mari Carmen de España, ha assenyalat que “aquesta acció transversal de les tres regidories permetrà intensificar les accions en matèria d’ocupació i desenvolupament local i acostar aquests serveis als barris i pedanies de la ciutat d’Alacant” per al que es destinaran 140.000 euros.

‘Impulsalicante Barris i Pedanies’ inicia aquesta fase de prestació de serveis per a l’ocupació i l’emprenedoria en el Centre Social Felicitat Sánchez i al llarg de quasi un any, s’ampliarà per la xarxa de centres municipals dels quals disposa l’Ajuntament d’Alacant.

Tres tècnics de l’Ajuntament, especialitzats en intermediació i inserció laboral, prestaran serveis d’orientació laboral, formació per a l’ocupació, intermediació laboral i assessorament emprenedor en diferents centres municipals dels barris alacantins on major és la taxa de desocupació. Les zones d’actuació preferent són Rabasa, Divina Pastora, Ciutat Jardí, Villafranqueza, Sant Gabriel, Urbanova, Ciutat d’Assís, la Florida i Babel, mentre que les pedanies on es desplaçaran seran la Cañada, Alcoraya, Verdegás i el Bacarot.

“Amb aquesta iniciativa es pretén millorar la qualificació professional dels col·lectius més desfavorits i vulnerables desplaçant les oficines i tècnics municipals als barris i pedanies”, ha ressaltat De España, qui ha agraït també la col·laboració i coordinació d’aquestes accions facilitada per les àrees que dirigeixen Julia Llopis, en Acció Social, i Manuel Jiménez, en Participació Ciutadana.

Aquest projecte experimental ‘Impulsalicante Barris i Pedanies’ s’emmarca dins dels Pactes Territorials per l’Ocupació d’Alacant, que subvenciona la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i l’espai Labora.

El calendari de visites dels pròxims mesos és el següent: els dilluns de 09:00h a 11.00 hores acudiran al Centre Social Comunitari Tómbola i de 12.00 a 14.00 hores a l’Associació de Veïns de Villafranqueza. Els dimarts i dijous de 09.00 a 14.00 hores treballaran en el Centre Social Felicitat Sánchez. Mentre que el primer i el tercer divendres de cada mes estaran en el Local de Participació Ciutadana, 5 (Rebolledo) de 09.00 a 14.00 hores.

Els interessats a disposar d’una cita amb l’equip assessor haurà de concertar una entrevista trucant al telèfon 965 98 05 42 o enviant un correu electrònic a empleoyformacion@alicante.es

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 6 =