L'Ajuntament concedeix ajudes per 104.996 € a 149 associacions de la ciutat

Aquestes subvencions tenen l’objectiu de fomentar la participació ciutadana i donar suport a l’associacionisme i el voluntariat

L'Ajuntament concedeix ajudes per 104.996 € a 149 associacions de la ciutat
10/10/2019 -

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament d’Alacant ha aprovat atorgar dos programes de Subvencions per a les associacions d’Alacant, amb l’objectiu de fomentar la participació ciutadana i donar suport a l’associacionisme i el voluntariat. Totes dues subvencions compten amb un pressupost total de 104.996 € que s’atorguen a un total de 149 associacions.

Aquests programes s’han impulsat a través de la regidoria de Participació Ciutadana, dirigida pel edil Manuel Jiménez, qui ha explicat que, amb aquestes subvencions, l’Ajuntament pretén “ ajudar i promoure l’associacionisme, fomentar els cursos i tallers que es realitzen durant l’any, així com promoure iniciatives que s’impulsen per les diferents associacions de veïns a Alacant”.

Les convocatòries tenen com a objectiu cofinançar activitats, programes i projectes dirigits a fomentar i promoure actuacions emmarcades dins de les associacions que estiguen inscrites en el registre municipal d’entitats. En la primera de les convocatòries s’ha acordat aprovar les subvencionen per a cursos i tallers impulsades per la regidoria de Participació Ciutadana a un total de 31 associacions de veïns de l’any 2019 per un import de 29,998,48 euros, que s’abonarà amb un únic pagament i quedarà condicionat a la justificació de la subvenció.

En un altre punt de l’ordre del dia la Junta va aprovar la concessió de les segones subvencions per al funcionament de les associacions per a fomentar la participació ciutadana i donar suport a l’associacionisme i el voluntariat d’un total de 74.998 euros, distribuït entre 118 associacions que compleixen amb el fixat en les bases de la convocatòria.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + 16 =