La junta de Govern d'Alacant concedeix 4,3 milions en ajudes a 4.544 autònoms i petites empreses

La regidora d’Ocupació i Desenvolupament ha manifestat la seua satisfacció per tirar-les avant en “un temps rècord gràcies al treball desenvolupat per totes les àrees municipals”

La junta de Govern d'Alacant concedeix 4,3 milions en ajudes a 4.544 autònoms i petites empreses
07/08/2020 -

La junta de Govern de l’Ajuntament d’Alacant ha celebrat una sessió extraordinària per a resoldre la convocatòria de les ajudes i aprovar concedir-les a un total de 4.544 autònoms i petites empreses de fins a 10 treballadors per un import de 4.368.250 euros, així com a empleats en règim especial d’empleats de llar, artistes i treballadors agrícoles i de la mar. Les ajudes que seran abonades en aquest mes d’agost concedides oscil·len entre els 750€ per a autònoms, 1.200 € a empreses de fins a 5 treballadors i 1.500€ a petites empreses amb fins a 10 treballadors.

D’aquesta manera la regidora d’Ocupació i Desenvolupament, Mari Carmen de España, ha portat hui aquest expedient amb el qual “s’aconsegueix finalitzar el procediment i resoldre la tramitació per la qual s’espera que en les pròximes setmanes es puguen abonar aquestes importants ajudes a fons perdut als titulars de negocis que les han sol·licitades i van haver de tancar o reduir la seua facturació en un 40% per l’estat d’alarma”.

De España ha informat que en la resolució definitiva de les ajudes, s’aproven un total de 4.544 sol·licituds, 1.170 denegades i 236 amb renúncia per part del sol·licitant, i s’inadmeten 5 sol·licituds per extemporànies. D’aquesta manera, es concediran ajudes a fons perdut per un total de 4.368.250 euros.

La regidora d’Ocupació i Desenvolupament ha manifestat la seua satisfacció per tirar-les avant en “un temps rècord gràcies al treball desenvolupat per totes les àrees municipals que han agilitat la seua gestió per a poder realitzar el seu abonament aquest mes d’agost amb la rapidesa més gran possible, i amb elles contribuirem a pal·liar les manques que han tingut durant el confinament i posteriorment pels efectes de la pandèmia els comerços, despatxos professionals, petites empreses i treballadors en règim especial com a mestresses de casa, artistes o treballadors agrícoles o de la mar”.

Al mateix temps, Mari Carmen de España, reitera “el suport del consistori i de l’alcalde, Luis Barcala, amb el ferm compromís de continuar recolzant i ajudant al sector comercial i de serveis que està en primera fila en la dinamització econòmica i la generació d’ocupació a la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × 5 =