L'Ajuntament col·labora en un festival benèfic contra el càncer infantil

Es desenvoluparà el divendres 27 de setembre en les instal·lacions del Xalet de l’Enginyer de Tramvies

L'Ajuntament col·labora en un festival benèfic contra el càncer infantil
23/09/2019 -

El regidor de Cultura, Antonio Manresa i el Director d’Infermeria de l’Hospital General d’Alacant, Juan Félix Coello, han presentat, dins del conveni de col·laboració entre la Direcció Territorial d’Educació d’Alacant en la Direcció Territorial Pedagògica de l’Hospital General d’Alacant i l’Ajuntament d’Alacant; des de la Regidoria de Cultura, la Desfilada Benèfica que tindrà lloc el divendres 27 de setembre en el Xalet de l’Enginyer de Tramvies. En aquest esdeveniment solidari, en el qual participaran els xiquets de la planta d’Oncologia de l’Hospital General, ha sigut possible per la generositat de nombroses entitats col·laboradores.

Manresa ha volgut “animar a tots els alacantins a acudir o ajudar la causa a través de la fila zero. Hem demostrat en moltes ocasions que som una ciutat solidària i involucrada amb les causes importants com és el càncer infantil”. Al mateix temps ha volgut “reconéixer l’enorme labor que associacions com Payasospital, Aspanion i a la Unitat Pedagògica Hospitalària de l’Hospital General Universitari d’Alacant, realitzen perquè l’estada dels més xicotets i els seus familiars siga el més suportable possible, aconseguint a través del joc i la cultura, traure’ls un somriure en els moments més difícils”.

Per part seua, Coello ha assenyalat “que és un dels treballs més satisfactoris que realitze a l’Hospital, per que a través de l’Aula Pedagògica, podem dur a terme la labor d’humanització del nostre Hospital”. “Els xiquets, malgrat la seua malaltia aconseguim que se senten felices en moments que són molt durs”. L’esdeveniment és possible gràcies a la col·laboració de nombrosos patrocinadors com El Corte Inglés, Coca-Cola o el Diari Informació, entre molts altres.

S’ha fixat un preu de 10 euros per a adults i cinc euros. Les entrades es poden comprar en El Corte Inglés, en el departament d’Atenció al Client. Existeix una fila 0 en el compte ES96 0081 1201 9600 0103 1310.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × one =