Barcala considera que en Fitur s'ha consolidat l'oferta per diversificar el turisme

Barcala considera que en Fitur s'ha consolidat l'oferta per diversificar el turisme
27/01/2020 -

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha valorat molt positivament la presència de la ciutat d’Alacant en Fitur i ha considerat que “els objectius que ens havíem marcat, a través de la proposta que ha portat el Patronat de Turisme i la vicealcaldessa Mari Carmen Sánchez, s’han aconseguit àmpliament”.

Barcala ha explicat que la ciutat d’Alacant ha acudit a Fitur “amb les idees molt clares i centrades a promocionar i posar en valor tots els aspectes de la nostra ciutat que contribueixen a atraure visitants, al mateix temps que desestacionalitzen el flux de persones que vénen a conéixer-nos i a gaudir del nostre clima, la nostra cultura, les nostres festes, la nostra gastronomia i els nostres costums”.

L’alcalde ha volgut agrair l’esforç que han realitzat totes les àrees de l’Ajuntament “per a poder presentar en l’aparador més gran turístic d’Espanya i un dels més importants del món els esdeveniments que tenim previstos per a enguany a nivell cultural, esportiu, gastronòmic i fins i tot mostrar, com ho hem fet, la nostra capacitat per a atraure congrés o les facilitats que estem donant que empreses de tota mena trien Alacant per a radicar la seua activitat”.

L’alcalde ha volgut ressaltar que “Alacant és una mica més que sol i platges. Alacant té 365 dies a l’any d’oferta turística i per a això necessitem diversificar i dins d’aqueixa diversificació està el projecte estratègic que des del Patronat Municipal de Turisme s’ha dissenyat i que és veure quins són eixos segments que ens permeten diversificar, que ens permeten aprofitar els 365 dies de l’any”.

Segons l’alcalde, la ciutat d’Alacant està aconseguint millorar la seua oferta turística “a força de millorar també les seues infraestructures i serveis i amb això ens acostem a aconseguir un altre dels nostres grans objectius perquè Alacant ha de donar la millor oferta turística, la de més qualitat, per a obtindre el turisme de major qualitat i atraure’l a la ciutat d’Alacant”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − twelve =