L'Alcalde acompanya a la imatge de San Francisco Javier en el barri de La Florida

La comitiva ha partit des de la parròquia de San Francisco Javier, situada en la plaça de Magallane

L'Alcalde acompanya a la imatge de San Francisco Javier en el barri de La Florida
24/09/2019 -

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, ha participat al costat del regidor de Festes, Manolo Jiménez, en la tradicional processó en honor a San Francisco Javier, que cada any per aquestes festes celebra el populós barri de La Florida. Al costat dels representants municipals han estat els representants de la Comissió de les Festes, que presideix Andrés Romero Vilches, el president de la Junta Major de Germanors i Confraries de Setmana Santa, Alfredo Llopis, i el president de la FAFBA, Juan Antonio Javaloyes.

Luis Barcala ha recordat que aquesta és una processó en la ja va participar l’any passat i en la qual és de ressaltar la devoció i alta participació dels veïns del barri, gràcies al bon treball que realitza la Comissió de Festes integrada per més de huitanta persones entre adults i infantils, on tots tenen participació. Barcala ha ressaltat el bon ambient d’aquesta comissió la seu de la qual va inaugurar al març de l’any passat i on fa uns dies va assistir també al pregó en l’inici de les celebracions.

La comitiva ha partit des de la parròquia de San Francisco Javier, situada en la plaça de Magallanes, on després d’un recorregut pels carrers del barri ha tornat al seu punt d’eixida. La imatge ha sigut portada pels portants i acompanyada per les reines de les festes del barri, al costat de les autoritats, davant els aplaudiments dels molts veïns que eixien a la seua trobada.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − six =