L'alcalde se solidaritza amb la xicoteta Àfrica, l'alacantina que pateix una estranya síndrome

Luis Barcala s’entrevista amb Sara, la mare de la xiqueta, i s’uneix a la seua cerca d’ajudes per a costejar el tractament amb la finalitat de sotmetre’s a un assaig clínic als EUA

L'alcalde se solidaritza amb la xicoteta Àfrica, l'alacantina que pateix una estranya síndrome
17/09/2019 -

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala, s’ha entrevistat a l’Ajuntament d’Alacant amb Sara, la mare d’Àfrica, la xiqueta alacantina que pateix una malaltia estranya i els progenitors de la qual busquen ajudes per a sostenir els seus tractaments i enfortir les seues esperances de vida.

Àfrica, de nou mesos, està afligida de la Síndrome Donahue, una alteració que indueix al pàncrees produir insulina sense control. A Europa només hi ha diagnosticats dues xiquetes amb aquesta malaltia, les dues espanyoles.

Els pares de la xicoteta Àfrica, Sara i Alberto, han donat a conéixer que ni un hospital capdavanter com la Pau, a Madrid, sabia com combatre la malaltia. Després de l’itinerari per diversos centres mèdics, el bebé està ara en rehabilitació a l’Hospital de Sant Joan, amb l’objectiu familiar de ser tractada en el futur en una clínica dels EUA, on l’acollirien en un assaig clínic per a salvar la seua vida.

Els pares han impulsat la web www.diabetesextrema.com on ofereixen les dades del cas i on han inserit un número de compte -degudament fiscalitzada – per a rebre ajuda amb la qual enrobustir la seua campanya: Mai et rendisques.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 2 =