Bombers del Consorci Provincial d'Alacant aconsegueixen sis medalles en el Fòrum Internacional de Rescat Tècnic

La competició ha congregat a representants d’Argentina, Xile, Colòmbia, Mèxic i Espanya

Bombers del Consorci Provincial d'Alacant aconsegueixen sis medalles en el Fòrum Internacional de Rescat Tècnic
11/06/2019 -

Bombers dels parcs del Consorci Provincial a Elx, Almoradí i Villena han obtingut mitja dotzena de medalles en l‘I Fòrum Subitis Emergències i Catàstrofes celebrat aquesta última setmana a Alcanyís.

Es tracta d’una competició internacional de rescat tècnic en la qual han participat més de 200 professionals de l’Argentina, Xile, Colòmbia, Mèxic i Espanya i que consta de proves de rescat en estructura col·lapsada, rescat en espais confinats, rescat vehicular sense eines hidràuliques i rescat vertical.

Subitis està impulsat per Fire Foundation, organització sense ànim de lucre amb seu a Florida (els Estats Units) l’objectiu de la qual és fomentar el reconeixement, la integració i excel·lència tècnica i acadèmica dels qui treballen en emergències i grans catàstrofes, l‘Associació de Rescats en Trànsit i Emergències (ART) i la Universitat de Saragossa.

L’equip que forma part del Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha estat conformat per Juan Luis Ruiz (comandament), José Sempere, Raúl García, Sergio Salas i Iván Lloret (tècnics), Ezequiel Torres (sanitari) i Justin Bryson (ajudant sanitari) i ha obtingut el subcampionat en Itrec, sent segons en rescat vehicular sense eines hidràuliques i en paramèdics.

A més, en el Campionat d’Espanya d’ART han sigut tercers com a millor equip tècnic, tercer millor equip psicològic, segons en maniobra complexa i tercers en maniobra ràpida. Com a colofó, han aconseguit l‘or en combinada millor comandament i sanitari i bronze en combinada B-1.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

thirteen − seven =