Carlos Mazón aposta pel cooperativisme empresarial per a vertebrar i impulsar el desenvolupament de la província

El president de la Diputació d’Alacant inaugura el ‘I Fòrum UEPAL’ en la Cambra de Comerç d’Alcoi

Carlos Mazón aposta pel cooperativisme empresarial per a vertebrar i impulsar el desenvolupament de la província
23/09/2019 -

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha inaugurat aquest matí en la Cambra de Comerç d’Alcoi el ‘I Fòrum UEPAL’ sobre Tecnologia 5G en el qual s’han donat cita un centenar d’empresaris i autoritats per a abordar l’impuls tecnològic en la transformació de les companyies. Allí, Mazón ha puntualitzat, en la seua primera visita institucional a la ciutat, que com a província “hem de fomentar la innovació, les noves maneres de crear i l’associacionisme i cooperativisme empresarial per a vertebrar i impulsar el nostre desenvolupament”.

El president ha insistit que la unió fa la força i en què cal continuar “fent província per a fer més Comunitat”. Després de repassar alguns dels reptes actuals als quals s’enfronten els empresaris, com la incertesa de la zona euro, el procés del Brexit o la inseguretat en les relacions comercials entre alguns països internacionals, ha destacat que Alcoi “sempre ha sigut una referència per a la nostra província quant a innovació, creació i exportació, especialment en el sector industrial, i ha de continuar sent-ho”.

Finalment, Mazón ha enaltit el treball de la Cambra de Comerç d’Alcoi, “una institució centenària que dóna suport i dóna servei a les pimes alcoianes, que tenen en aquest ens un suport de primer ordre”. En aquest sentit, també ha reconegut la importància que aquesta iniciativa de UEPAL –Unió Empresarial de la Província d’Alacant- arranque en aquesta localitat que “ajuda a vertebrar el territori i és exemple d’emprenedoria, de risc i de generació d’ocupació i riquesa”.

La inauguració de la jornada, que es prolongarà durant tot el matí amb conferències relatives a aquest camp, ha comptat amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Antonio Francés, el president de UEPAL, Juan José Sellés, i el president de FEDAC, Natxo Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eighteen − 8 =