Més d'un centenar de joves gaudeixen d'un oci alternatiu en el Carnestoltes 0.0

Més d'un centenar de joves gaudeixen d'un oci alternatiu en el Carnestoltes 0.0
25/02/2020 -

La Plaça 25 de maig va reunir a més d’un centenar de joves que van gaudir d’un oci alternatiu allunyat del botelló i les drogues gràcies a l’esdeveniment #LifeOn Carnestoltes 0.0 impulsat per la Regidoria de Joventut.

L’esdeveniment, que s’ha organitzat per primera vegada, va donar principi a les 18 hores i va comptar amb diverses activitats com un photocall, un taller de còctels 0.0 i una masterclass de Dancehall. A més, també va tindre una experiència virtual anomenada “I tu com ho veus?”, en la qual els joves van poder experimentar de primera mà les conseqüències que tenen les diferents drogues en el seu cos. Finalment, Deka va tancar #LifeOn Carnestoltes 0.0 amb un concert de música urbana que van poder gaudir tots els assistents a l’esdeveniment.

La regidora de Joventut, María Conejero, ha destacat que “la convocatòria ha sigut un èxit i des de la Regidoria de Joventut esperem tornar a organitzar #LifeOn en els pròxims anys”. A més, ha avançat que per a la Santa Faç prepararan un programa d’oci alternatiu més extens, ja que “l’objectiu és conscienciar als joves del perill de l’alcohol i les drogues”.

#LifeOn Carnestoltes 0.0 és un esdeveniment emmarcat dins de l’estratègia EDUSI – Les Cigarreres dirigit a la joventut alacantina amb l’objectiu d’oferir altres opcions a l’hora de divertir-se.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

seven + 1 =