La carrera contra el càncer passarà el diumenge pel litoral, des del Port cap a la Pedrera

La prova està inclosa en el programa d’actes d’Alcant Port de Trobada i la regidoria de Seguretat i Trànsit colabora amb els talls de les avingudes

La carrera contra el càncer passarà el diumenge pel litoral, des del Port cap a la Pedrera
28/03/2019 -

Centenars de corredors populars faran visible el diumenge la seua solidaritat a favor de la lluita contra el càncer i prendran part en la prova patrocinada per Alacant Port de Trobada, que ha preparat un programa d’actes que han començat hui i que es prolongaran fins a la vesprada del diumenge.

L’Ajuntament de la ciutat col·labora amb aquesta cita saludable que proposa dues distàncies, 5 i 10 quilòmetres, i que utilitzaran el mateix itinerari. La carrera de 10 km. donarà dues voltes al circuit. La regidoria de Seguretat i Trànsit procedirà als talls de carrers i avingudes perquè els participants marxen sense complicacions.

L’empresa Cronotag és l’encarregada del servei d’inscripcions on-line i del control de temps i ja ha posat el cartell de “complet” en les dues modalitats de la prova.

La carrera solidària del diumenge contra el càncer permetrà als esportistes practicar la seua activitat física favorita per un traçat de luxe, al costat del mar.
La prova tindrà la seua eixida des de la rotonda d’accés al Race Village (en l’àrea enfront del Meliá – Porta Maris). Discorrerà per l’avinguda de Juan Baptista Lafora i la de la Vila Joiosa, fins a canviar de sentit a l’altura del desviament a l’Hotel Albahia, per a tornar al mateix punt d’inici.

La carrera del diumenge forma part de l’esdeveniment Alacant: Port de Trobada, impulsat per la Societat Projectes Temàtics de la C.V. S. a., que desplegarà el seu panell d’activitats des de hui dijous fins al diumenge 31 i aglutina espectacles, animacions, diversió i esport. Les activitats ja han començat en els molls de la dàrsena interior connectats amb l’àrea Volvo.

A més de les carreres de 5 i 10 quilòmetres, “Port de Trobada” també oferirà activitats esportives per a tota la família. Els interessats podran jugar a tennis de taula, futbol, handbol, bàsquet i practicar pilates, karate, iambe, ioga i cadio – box, entre altres especialitats. La zona portuària també albergarà expositors del Medsea -Saló Internacional de Nàutica i activitats aquàtiques, entre molts altres atractius, com la visita a la nao Victoria, rèplica del vaixell en el qual Magallanes i Elcano van donar la primera volta al món.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + ten =