Carrera dels Castells d'Alacant, 10k, 5k i carreres infantils

A la conquesta dels castells d’Alacant el 6 d’octubre “Sanitas Marca Running Series”

Carrera dels Castells d'Alacant, 10k, 5k i carreres infantils
25/09/2019 -

La Regidoria d’Esports d’Alacant informa que el diumenge 6 d’octubre torna la Sanitas Marca Running Sèries– Carrera dels Castells d’Alacant, un autèntic repte per a les cames dels corredors, amb les pujades als Castells de Sant Ferran i Santa Bàrbara com a fites més destacades.

A les 9.00 hores eixirà el 5K, que tindrà com a punt de partida el Carrer Foguerer José Romeu Zarandieta (al costat de les piscines de la Muntanya Tossal i l’Estadi d’Atletisme Joaquín Villar). Per davant, un recorregut assequible amb pujada al Castell de Sant Ferran i amb meta en el tartan de l’Estadi d’Atletisme Joaquín Villar.

A les 9.30 hores eixirà el 10K amb pujades als Castells de Sant Ferran i Santa Bàrbara, i un recorregut que toca la Rambla de Méndez Núñez, la Plaça d’Estels i el Carrer Alfonso El Savi. Per a finalitzar, últims metres en el tartan de l’Estadi d’Atletisme Joaquín Villar.

En el tartán de l’Estadi d’Atletisme Joaquín Villar tindran lloc carreres infantils dividides per categories d’edat i amb distància adaptada. Com a premi, tots es portaran la seua medalla de campió per només participar.

A més, en la gespa del Joaquín Villar podran gaudir dels divertits desafiaments de la zona Sport&Family. Chutómetro de futbol, bàsquet, tenis, salt d’altura i rugbi seran els esports que formaran aquesta divertida activitat esportiva de participació totalment gratuïta.

Data: diumenge 6 d’octubre.

Hora: 9.00 hores (Carrera 5K) i 9.30 hores (Carrera 10K). Carreres infantils: des de les 11.30 hores (Estadi Joaquín Villar). Zona Sport&Family: des de les 10.30 hores.

Preu: 10 euros (carrera 10K); 8 euros (carrera 5K); 3 euros (carreres infantils) i gratis (Sport&Family).

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 16 =