L'esport envaeix els municipis d'Alacant per Pasqua

Una gran varietat de carreres, travessies i esdeveniments esportius envolten la província alacantina aquests dies festius

L'esport envaeix els municipis d'Alacant per Pasqua

Els esdeveniments esportius s’han convertit en un gran atractiu social. Mantenir-se en forma és ja un component de la rutina de moltes persones. Entrenaments, dietes i quedades esportives estan molt presents en persones de totes les edats. Per aquestes raons, tindre presents les carreres populars, travessies i un altre tipus d’esdeveniments esportius ve bé per a posar a prova l’entrenat fins al moment. En aquestes setmanes de pasqua, la província alacantina s’embolica d’esport:

10k i 5k Vila del Campello

El primer dels esdeveniments ho trobem al Campello. Divendres que ve 19 d’abril. Després d’altres edicions en anys anteriors, enguany torna a l’el Campello la 10k. La jornada començarà a les 9.30 hores.Els primers a participar seran els corredors dels 10km. Continuant el matí, serà el torn del 5k a les 10.45 hores.

Una vegada finalitzades aquestes dues carreres, començaran les carreres infantils a les 12.15 hores. Així, es podrà gaudir d’una bona jornada esportiva en família.

Es podran realitzar les inscripcions en www.grupobrotons.es

Vuelta nadant Tabarca

El pròxim diumenge 21 d’abril, té lloc una travessia nadant a Tabarca. Aquest esdeveniment es repeteix tots els anys i aconsegueix atraure una gran quantitat de nadadors de tota mena. L’organització es duu a terme per Natura Open Water. La tradicional volta nadant de Tabarca acull dues distàncies. En un primer lloc, la distància llarga que equival a 4 quilòmetres i 700 metres. D’altra banda, per a les persones més ràpides o amb menys fons, trobem l’opció de travessia de 3 quilòmetres i 300 metres.

Les inscripcions a la jornada ja estan tancades. Aquesta travessia és no competitiva. Els nadadors es reuniran al voltant de les 8.30 hores del diumenge. Comptaran amb ajuda de caiacs per a major seguretat.

Sens dubte, aquesta jornada esportiva es caracteritza per realitzar-se en una localització tan única del mar mediterrani i que sens dubte deixarà imatges per al record.

10é Mitjana Marató i 10 k Pilar de la Horadada

Una setmana més tard, el 27 d’abril, es porta acabe la desena mitjana Marató del municipi alacantí Pilar de la Horadada. Aquesta jornada vespertina començarà a les 17.00 hores. L’organització correra a càrrec de la Regidoria d’Esports del Pilar de la Horadada.

La inscripció estarà oberta fins al 24 d’abril. El preu d’inscripció per prova té un cost de 14 euros. Aquesta carrera té un límit de 1.000 participants entre les dues proves. S’ha de tindre en compte que el dia de la carrera no serà possible la inscripció.

Sens dubte, aquesta jornada esportiva de segur tindrà un gran acolliment. Comptant amb premis en metàl·lic per als guanyadors, segur es recolliran uns bons resultats.

Transilicitana

El sabado 4 de maig tindrà lloc a Elx l’espectacular Transilicitana. Sens dubte un esdeveniment esportiu únic del municipi. Aquesta carrera d’ultra resistència es conforma de 100km de recorregut. Les normes d’aquesta carrera són bàsiques. La principal, acabar el recorregut en menys de 24 hores. En aquest recorregut pot realitzar-se corrent o caminant.

La localitat d’Elx porta 10 anys realitzant aquesta jornada esportiva tan característica. Els participants ronden totes les edats i sens dubte, serà recordada per la gran valentia que caracteritza als aspirants.

Començarà a les 8.00 hores des del Passeig de l’Estació d’Elx i l’arribada serà a aquest mateix punt.

Aquests esdeveniments són un breu resum de les diferents activitats que es duran a terme a la província. Amb aquesta llista, es pot apreciar el gran caràcter esportiu que té la província. Sens dubte, les jornades esportives crearen un gran ambient respectuós i competitiu.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 15 =