Compromís tanca la campanya electoral reivindicant un govern estable i progressista per a Alacant

Compromís demana el vot a tota la ciutadania progressista, també aquells que cridaven “Con Rivera, No”

Compromís tanca la campanya electoral reivindicant un govern estable i progressista per a Alacant
24/05/2019 -

Natxo Bellido, candidat a l’Alcaldia de Compromís ha reivindicat un un govern progressista i estable per a la ciutat d’Alacant en l’últim dia de campanya electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig.

“Alacant no pot desconnectar-se del Botànic, dels governs del canvi i no podem tindre dubtes, ni estar vacil·lant de si pactarem amb uns o amb uns altres. La dreta pactara si pot amb l’extrema dreta, i nosaltres hem de sumar amb les formacions progressistes. Cada vot a Compromís assegura un govern progressista a Alacant”, ha destacat Bellido.

L’alcaldable ha denunciat que l’últim any de govern del PP ha sigut un any perdut per a la ciutat, especialment en assumptes tan important per a la neteja on ha destacat que “el PP es fa fotos a l’esplanada quan la gent diu que les coses no van bé i la ciutat està més bruta que mai”, o l’economia digital i l’ocupació.

Bellido ha demanat el vot “a tota aqueixa gent progressista que el 28 d’abril va votar perquè hi haguera un govern d’esquerres a Madrid, que va dir que volia repetir el Govern del Botànic, a tots els progressista i a tota aquella gent socialista que li va cridar a Sánchez ‘amb Rivera no’. Som l’opció que garanteix un govern progressista, per que a solo unes hores d’acabar la campanya electoral Sanguino no ha dit si vol pactar amb Compromís o amb Ciutadans i no pot ser que els ciutadans i ciutadanes no sàpien com es faran els pactes. Cada vot nostre servirà per a assegurar que la suma PSOE i Ciutadans no es puga donar”.

Per la seua part Enric Morera, president del Bloc, ha afirmat que “Alacant ha de triar diumenge entre el rigor i l’estabilitat o un model antic, aïllador i que perjudica a la ciutat. Natxo Bellido amb Compromís per Alacant és la garantia d’un govern de progrés”.

Bellido ha agraït també a la llista de Compromís i als militants i simpatitzants la seua col·laboració amb la campanya electoral i el treball fet durant aquests intensos 15 dies.

També ha recordat l’aniversari del bombardeig del Mercat Central d’Alacant realitzat per l’aviació feixista italiana durant la Guerra Civil i la commemoració de la qual de l’aniversari (el 25 de maig) ha hagut de ser posposada a l’1 de juny. “Hi ha formacions, amb les quals la dreta està disposada a pactar, que no creuen que Alacant haja de ser un lloc on la memòria ocupe el lloc destacat, quan la guerra civil va acabar en el nostre port. Hui cal recordar a les persones, civils, que van morir en el Mercat Central pel bombardeig de l’aviació feixista italiana”, ha conclòs Bellido.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 1 =