Colomer anuncia un conveni de col·laboració amb Alacant per a impulsar la seua promoció

El secretari autonòmic de Turisme s’ha reunit amb la regidora de Turisme i Platges de l’Ajuntament d’Alacant, Mari Carmen Sánchez

Colomer anuncia un conveni de col·laboració amb Alacant per a impulsar la seua promoció
03/12/2019 -

El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, anuncia que en 2020 “signarem un conveni de col·laboració amb la ciutat d’Alacant per a impulsar la promoció de la ciutat”. Així ho ha assegurat Francesc Colomer després de la reunió que ha mantingut amb la regidora de Turisme i Platges de l’ajuntament d’Alacant, Mari Carmen Sánchez.

Colomer ha assenyalat que la trobada “ha sigut molt productiu per a estrényer llaços de col·laboració entre Alacant i Turisme Comunitat Valenciana, alinear propostes i impulsar Alacant com a ciutat multiproducte”.

Després de la reunió, el responsable de Turisme CV ha anunciat que “en 2020 hem situat una línia nominativa amb la ciutat d’Alacant que ens permetrà disposar d’una eina de treball més per a promocionar, posicionar i reposicionar Alacant”.

Francesc Colomer ha ressaltat “la capacitat de seduir d’Alacant, on el producte de sol i platja és competitiu i complementa molt bé amb la ciutat” i ha afegit que “Alacant expressa l’assemblatge d’una ciutat oberta a la mar amb multitud de productes que es complementen com la gastronomia, cultura, patrimoni, LGBTI, MICE o creuers”.

Visita Elx

El responsable de Turisme també ha visitat hui el municipi d’Elx, on ha mantingut una reunió amb l’alcalde de la localitat, Carlos González Serna, en la qual també ha participat el president d’Hosbec, Toni Mayor, per a analitzar el turisme de la localitat.

A més, Francesc Colomer ha mantingut una reunió amb el president de la Institució Firal Alacantina, José Luis Gisbert, amb qui ha signat el conveni de col·laboració entre totes dues entitats per a donar suport a les actuacions de turisme gastronòmic, nàutic, cultural i familiar.

A través d’aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana destina 60.000 euros a la Institució Firal Alacantina per a la realització d’un gran congrés gastronòmic ‘Alacant Gastronòmica’ i la celebració del saló internacional de nàutica i activitats aquàtiques ‘Medsea’, que ha servit d’aparador del gran potencial turístic que ofereix la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × four =