Compromís demana a Barcala que es realitze un estudi municipal de gestió de la neteja

La coalició reclama que s’establisquen responsabilitats, mitjans i terminis per a aquest informe

Compromís demana a Barcala que es realitze un estudi municipal de gestió de la neteja
04/09/2019 -

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha exigit al govern municipal de PP i Ciudadanos que realitzen “d’una vegada” l’informe de gestió de la neteja per a saber si l’UTE està complint amb el plec de condicions i si està fent les coses bé.

“No podem entendre que ara PP i Ciudadanos no volen controlar a la UTE. Què passa, què els fa por?”, ha destacat Natxo Bellido, portaveu de Compromís, “Ciudadanos es va afartar de demanar la realització d’aquest informe el passat mandat i ara manté un silenci molt cridaner en aquest tema”.

Des de la coalició han reclamat la realització d’aquest informe que, a més, comptava amb l’acord polític dels grups a l’Ajuntament i que el PP va arribar a preadjudicar al final del passat mandat a l’empresa Amaranto Asesoeres de Gestión, encara que finalment es va paralitzar l’adjudicació en ser propietat d’un exalte càrrec de Camps condemnat per malversar.

“Només hi ha bruts en aquesta ciutat?, és que l’UTE no té cap responsabilitat?, és que està fent les coses bé aqueixa UTE en la qual participa, per cert, l’empresa del senyor Ortiz?, l’informe el faran els inspectors malgrat la càrrega de treball que ja tenen, quan, com i en quin termini ho tindrem?”, ha preguntat Bellido.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + nine =