Compromís reivindica el paper de la festa com a motor cultural de la ciutat

Compromís reivindica el paper de la festa com a motor cultural de la ciutat
24/05/2019 -

Natxo Bellido, candidat a l’Alcaldia d’Alacant per Compromís ha reivindicat la labor de les festes d’Alacant com a motor cultural i social de la ciutat. La coalició ha presentat les seues propostes en una xarrada-debat en el que han participa una vintena de persones de diferents festes de la ciutat.

Entre les mesures destacades per Compromís per a les festes de la ciutat es troba donar una major difusió des de l’Ajuntament i promoure que altres institucions com la Diputació d’Alacant i la Generalitat Valenciana també se sumen a aquesta difusió.

“Creiem que és imprescindible desenvolupar un reglament de festes que dote de marc legal a les festes de la nostra ciutat, així com brindar un major suport a les associacions de cada barri, cada festa, que al final són les que organitzen aquestes festes. Però no solament això, si no que des de l’Ajuntament s’ha de facilitar a les persones que organitzen les festes la seua relació amb les institucions, volem aconseguir que la Regidoria de Festes i els seus interlocutors siguen resolutius i accessibles a totes aquestes persones”, ha destacat Bellido.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × two =