Compromís reivindica la figura del militar Amado Granell perquè es reconega institucionalment

La coalició critica la poca voluntat democràtica de PP i Ciudadanos davant aquest personatge històric que va passar a Alacant els seus últims anys de vida

Compromís reivindica la figura del militar Amado Granell perquè es reconega institucionalment
27/08/2019 -

El grup municipal de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant ha reclamat que es reconega institucionalment la figura d’Amado Granell, el militar espanyol que va encapçalar la 9, la primera companyia militar aliada que va entrar a París després de l’ocupació Nazi i que va viure en aquesta ciutat els seus últims anys.

“Mentre ahir la ciutat de París estava recordant a la 9 i entre ells a Amado Granell ací a Alacant encara no té un carrer per la voluntat i la poca memòria democràtica de PP i de Ciudadanos. Per això demanem que es faça algun tipus de reconeixement institucional enguany, que fa 75 anys de l’alliberament de la ciutat de París, i que per fi Amado Granell tinga un carrer de la ciutat d’Alacant. És una qüestió de decència històrica i democràtica”, ha afirmat contundentment Natxo Bellido, portaveu de la coalició.

Amado Granell va residir a Alacant durant els seus últims anys de vida, i en 2016 va arribar a tindre un carrer a la ciutat que li va ser retirada per la voluntat del PP i de Ciudadanos.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 4 =