Compromís treballarà per a obtindre el reconeixement d'Unicef com a Ciutat de la Infància

Tirado ha reivindicat també la construcció del Col·legi de La Canyada bloquejat pel PP en els tràmits del Pla Edificant i la retirada del fibrociment

Compromís treballarà per a obtindre el reconeixement d'Unicef com a Ciutat de la Infància
24/05/2019 -

Sonia Tirado, candidata de Compromís a l’Ajuntament d’Alacant, s’ha compromés a treballar pel reconeixement d’Unicef com a Ciutat de la Infància i ha reiterat el compromís de la coalició amb l’educació i amb el dret a ser una Ciutat Educadora.

D’altra banda, Tirado ha reivindicat que el PP acabe amb el bloqueig al qual té sotmés al col·legi de La Canyada, “per falta de voluntat política per a col·laborar de forma responsable amb la Conselleria d’Educació i fer possible que els xiquets i xiquetes de les partides rurals deixen d’una vegada per sempre de passar-se infància en barracons”.

La candidata ha recordat que dins del Pacte per Alacant, el pacte que Compromís ha plantejat a tots els partits per a reivindicar inversions necessàries per a la ciutat davant Madrid i València, inclouen exigir a la Conselleria d’Educació que agilite tots els procediments de millores de col·legis a través del Pla Edificant i que procedisca la retirada de l’amiant en els col·legis alacantins que encara no tenen les seues teulades.

Des de Compromís, han reiterat que Alacant ha de ser una ciutat on es desenvolupen projectes educatius innovadors i inclusius que la convertisquen en un entorn educador. “Necessitem per exemple, construir un espai urbà on els nostres xiquets i xiquetes puguen participar d’activitats de recuperació de la nostra història i tradicions, com a construcció de fogueres, jocs de carrer, llegendes antigues, gastronomia alacantina, danses i música popular, dones i homes de la nostra història i fets històrics importants de la nostra ciutat. Hem de comptar amb una gran xarxa d’agents educatius: les biblioteques, els museus, els centres esportius, les associacions, les empreses, i per descomptat el nostre Ajuntament”, ha afirmat Tirado.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sixteen − 7 =