El Consorci de Museus convida a conversar a Secun de la Rosa i Miguel Rellán en Las Cigarreras

La cita serà el divendres 19 a les 19.30 hores a la Casa de la Música de Las Cigarreras

El Consorci de Museus convida a conversar a Secun de la Rosa i Miguel Rellán en Las Cigarreras
18/11/2021 -

Com va començar la seua carrera? Quines van ser les seues principals pors? I els seus pròxims reptes professionals? Els actors Secun de la Rosa i Miguel Rellán contestaran a aquestes i moltes altres més preguntes aquest divendres, 19 de novembre, en el Centre Cultural Las Cigarreras d’Alacant a través d’Encuentros Conversados 2021.

Els intèrprets s’asseuran en el sofà d’aquest nou Conversatori per a ser entrevistats per la periodista Mariola Cubells dins del cicle ‘Actors per a emmarcar’, amb el qual el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana (CMCV) pretén acostar al públic la part més desconeguda d’intèrprets que triomfen en televisió, teatre o cinema.

“Amb Encuentros Conversados, el Consorci de Museus porta a Alacant, Castelló i València músics, actors i actrius, humoristes, periodistes i artistes amb un format fresc perquè el públic disfrute de la seua part més pròxima i conega els seus pròxims reptes professionals”, ha destacat el director del CMCV, José Luis Pérez Pont.

De la Rosa (Aída, La llamada, El Cover, Les piscines de la Barceloneta) i Rellán (Amanece que no es poco, Días de futbol, La que se avecina, El Ministerio del Tiempo, Maricón Perdido) pertanyen a generacions diferents amb diversos denominadors comuns: l’amor per l’ofici, la perseverança, les inquietuds per explorar sempre noves històries… i ara estan immersos en un projecte comú, l’obra de teatre ‘Los asquerosos’, basat en la famosa novel·la de Santiago Lorenzo.

Tots dos tenen una carrera reeixida en cinema, teatre i televisió, tant en la comèdia com en el drama, i comparteixen la mateixa mirada sobre l’ofici d’actuar, crear i estar en la faràndula. En aquesta trobada, Cubells els preguntarà com van ser els seus inicis, què conserven d’aquells començaments, en quina situació professional es troben i quin desig els queda per complir, entre moltes altres preguntes que es fan els seus seguidors i seguidores.

Aquesta trobada és gratuïta, amb aforament limitat, i se celebra el 19 de novembre a les 19.30 hores a la Casa de la Música del Centre Cultural Las Cigarreras d’Alacant. Està organitzat pel Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Encuentros Conversados 2021

Els Encuentros Conversados de 2021 ja han assegut en el sofà a Willy Toledo i Pilar Castro, el passat 28 de març; a Lorenzo Caprile i Mikel López Iturriaga, el 2 de maig; a Gonzo i Miguel Maldonado, el 13 de juny; a Arturo Valls i Ernesto Sevilla, el 25 de setembre; i a Julián López i Luis Prado, el 4 de novembre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 11 =