El programa EMCORP contracta a 31 professionals desocupats

La subvenció del Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana és de més de mig milió d’euros

El programa EMCORP contracta a 31 professionals desocupats
05/11/2019 -

La regidoria de Recursos Humans i Foment i Ocupació dirigides pels edils populars, José Ramón González i Mari Carmen de España, han aprovat en Junta de Govern la contractació de 31 professionals desocupats de llarga duració, per un període de sis mesos.

L’edil d’Ocupació va assenyalar que aquestes contractacions compten amb una subvenció de la Direcció General d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana en el marc de la convocatòria EMCORP i un pressupost total de 523.043,54 euros, que cobrirà els costos salarials, i “des de l’Agència Local han treballat en la selecció dels professionals a contractar”.

Per la seua part l’edil de Recursos Humans va informar que “s’incorporaran a l’Ajuntament els 31 seleccionats per a treballar amb diferents perfils professionals, set són de tècnic superior, dos arquitectes tècnics, quatre tècnics mitjans, un tècnic auxiliar, huit llocs d’auxiliar administratiu, sis de conserges i tres d’oficials”, al mateix temps que ha destacat “el bon funcionament d’aquesta mena de programes d’ocupació i la rellevància que té incorporar nou personal formada i amb especialitats a l’Administració”.

Aquestes persones han sigut seleccionades per l’Agència Local de Desenvolupament Econòmic i LABORA, i el programa té com a fi fomentar la seua integració sociolaboral i per a optar han de figurar inscrites com a demandants d’ocupació durant almenys 360 dies en un període de 540 dies i tindre més de 30 anys.

Les persones seleccionades en l’EMCORP s’incorporaran com a personal laboral temporal mitjançant contractes d’obra o servei d’interés general i social, amb una duració de sis mesos.

El programa EMCORP està convocat pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), amb l’objectiu de fomentar la seua integració sociolaboral i per a optar han de figurar inscrites com a demandants d’ocupació durant almenys 360 dies en un període de 540 dies.

Aquest programa se suma als programes EMPUJU i EMCUJU dirigits als joves menors de 30 en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil pel qual s’han contractat altres 64 persones, amb una subvenció de 814.944 i 479.508 euros, respectivament. En total seran 95 les persones contractades en situació de desocupació a través dels programes de formació de Labora.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five − four =