Les principals escoles europees d'espanyol visiten la Costa Blanca per a conéixer la seua oferta de turisme idiomàtic

Els professionals recorren diferents col·legis i acadèmies d’Alacant i Elx per a conéixer les seues nombroses possibilitats d’aprenentatge

Les principals escoles europees d'espanyol visiten la Costa Blanca per a conéixer la seua oferta de turisme idiomàtic
07/10/2019 -

La província d’Alacant rep aquests dies la visita d’un grup d’agents educatius procedents de Rússia, Ucraïna, Bulgària, Rússia i Irlanda interessats a conéixer l’oferta de turisme idiomàtic que atresora el territori. El Patronat Costa Blanca col·labora en el desenvolupament d’aquesta acció de promoció que inclou el recorregut per diferents col·legis i acadèmies d’Alacant i Elx.

D’aquesta manera, els professionals han pogut conéixer de primera mà les nombroses possibilitats d’aprenentatge que ofereix la província, així com la varietat i qualitat de la seua oferta complementària -gastronomia, cultura, oci o esports, entre altres elements-.

Els agents són treballadors de les principals empreses europees emissores d’estudiants i formen part de la Federació Espanyola d’Associacions d’Escoles d’Espanyol per a Estrangers -FEDELE- que aquesta setmana celebra a València i Dénia el seu meeting anual.

FEDELE

En l’actualitat, FEDELE està integrada per set associacions que, íntegrament, engloben a cent escoles d’espanyol com a llengua estrangera. El seu objectiu és promoure un estatus de professionalitat de les empreses espanyoles per a oferir una experiència d’immersió lingüística i cultural de qualitat a estudiants de tot el món.

‘FEDELE Annual Meeting’ és una trobada professional entre agents especialitzats en turisme idiomàtic i escoles d’espanyol que se celebra des de 1999. Donada la seua trajectòria i difusió, l’esdeveniment s’ha consolidat com una de les cites més rellevants del calendari comercial.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three × two =