Comença el quadre final de l'Estrella Damn Alacant Open

Del 24 al 28 d’abril, tindrà lloc el tercer open de la temporada del World Padel Tour a Alacant

Comença el quadre final de l'Estrella Damn Alacant Open

Alacant viu aquests pròxims 5 dies el quadre final de l’Estrella Damn Alacant Open. Del 24 al 28 d’abril, tindrà lloc el tercer open de la temporada del World Padel Tour a Alacant. Després de Logronyo i Marbella, l’elit del pàdel s’ha desplaçat fins a Alacant per a participar en el tercer Open de la temporada. Així és com el Port Esportiu d’Alacant torna a ser un escenari de gran altura. Amb tot això, els amants del pàdel tenen una cita amb el nivell més gran d’aquest esport.El 21 d’abril va començar aquest torneig però, és ara en els pròxims 5 dies quan es viu l’important. El quadre final viurà el seu desenvolupament fins diumenge que ve 28.Va ser la regidora d’Esports Marisa Gayo, l’encarregada de presentar i inaugurar el començament de l’Open. En la presentació, al costat d’ella, Patty Llaguno i Franco Stupazcuk jugadors molt ben posicionats en el rànquing.Sens dubte el pàdel és un esport amb un gran abast. Persones de totes les edats practiquen aquest gran esport. Des de fa uns pocs anys, el pàdel ha agafat un gran pes internacional. El World Padel Tour és un dels esdeveniments més seguits en l’àmbit esportiu.En aquest tercer Open de la temporada participen al voltant de 150 parelles.

D’aquestes, 96 parelles estan en el rang masculí mentre que 56 parelles són femenines. Aquestes parelles porten des del 21 a la ciutat alacantina. La cerca del triomf i el gran nivell aconsegueix que les jornades estiguen envoltades d’un gran nivell i una gran competitivitat. Sens dubte, l’ambient esportiu que es respira per tota la ciutat aconsegueix atraure a tots els alacantins al Port Esportiu.L’Estrella Damn Alacant es confirma com un gran escenari per a l’espectacle, sens dubte els afeccionats trobaren la rivalitat de l’elit per aconseguir la victòria. Això és el que s’espera de cadascuna de les categories:Categoria masculinaEs ressalta directament a la parella líder del tour. No serà menys que a Alacant, la parella formada per Sanyo Gutiérrez i Maxi Sánchez s’emporte la victòria. No obstant això, la lluita per estar entre els 8 primers serà el vertader sacrifici per la resta de parelles. Els jugadors com Ramiro Moyano i Cristian Gutiérrez situats en 8a posició hauran de fer un gran joc per a poder mantenir-s en aquest lloc. Sens dubte, un altre dels objectius clars dels participants és romandre entre les primeres 24 parelles. Aquestes posicions permeten als jugadors participar en la resta del Tour.

A més, és important mantenir aquestes posicions per a poder participar en els Màster.Aquesta posició perillosa la té la parella formada per Juan Manuel Restivo i Diego Ramos. No obstant això, per davall se li acosten parelles a menys de 300 punts pel que Alacant és l’escenari en el qual lluitar per avançar o continuar.En aquestes jornades de l’Estrella Damn Tour, la qual cosa s’espera en la categoria masculina és una lluita pels llocs de finalista. Sens dubte, tot està obert i només els majors competidors aconseguiran els llocs més alts.Categoria femeninaAl contrari de la categoria masculina, la femenina es caracteritza per la seua gran competència. Res aquesta clar, els llocs de pòdium estan oberts a una gran quantitat de parelles. Sens dubte, això aconsegueix un gran atractiu en aquesta categoria. El gran nivell es respira en aquestes jornades en el qual, totes les rondes són decisives per a avançar en el quadre final. Majo Sánchez Alayeto i Marta Marrero són les que van començar l’Estrella Damn Tour en primera posició.

Es troben ja en huitens de final. Ambdues compten amb un gran nombre de victòries. Això no assegura res. La competició serà d’alt nivell. Cal destacar també parelles com Carolina Navarro i Cecilia Reiter (també en huitens de final) o CataTenorio i Beatriz González. La poca distància entre les parelles aconsegueix que l’espectaculo estiga assegurat.Les posicions en la categoria femenina estan molt més ajustades. El gran nivell de la competició crea una gran tensió per a continuar en els tour. Sens dubte, arribar als Màster estarà complicat i serà decisiu la bona posició en l’Estrella Damn Tour.Les instal·lacions del Port Esportiu d’Alacant s’han preparat per a aquest Tour. S’han instal·lat dues pistes en el Centre de Tecnificació d’Alacant. No obstant això, el pavelló Pedro Ferrandiz serà la pista principal en aquest torneig i sens dubte, el lloc on es viurà la tensió més gran del Tour.S’asseguren unes jornades d’alt nivell. Pots aconseguir les entrades en la Web oficial del World Padel Tour

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × one =