Diputació ofereix cursos d'espanyol en línia per a immigrants residents a la província

En els últims anys, més de 7.000 persones s’han beneficiat d’aquest programa formatiu en línia

Diputació ofereix cursos d'espanyol en línia per a immigrants residents a la província
20/08/2019 -

Amb l’objectiu d’afavorir la integració dels ciutadans d’altres nacionalitats que resideixen a la província, la Diputació d’Alacant ha organitzat una nova edició dels cursos d’espanyol en línia. L’activitat, totalment gratuïta, té una durada aproximada de dotze mesos i està disponible en diferents nivells, en funció dels coneixements de l’alumne.

Les persones interessades a participar en aquesta activitat formativa, poden inscriure’s a través de la pàgina www.ciudadanosextranjeros.es. Per a poder realitzar el curs, l’alumne haurà d’estar empadronat en un municipi de la província i tindre accés a un ordinador connectat a Internet, amb auriculars o altaveus i micròfon.

El diputat responsable de l’àrea, Juan de Dios Navarro, ha destacat que “la resposta a aquest tipus de programes d’aprenentatge és sempre molt positiva”. “Per als ciutadans d’altres nacionalitats que resideixen en el nostre territori és molt important tindre un coneixement bàsic del nostre idioma, una cosa indispensable que els facilita la comunicació i contribueix a la seua integració”, ha assenyalat.

Entre els avantatges d’aquest curs en línia es troba la possibilitat d’accedir al sistema des de qualsevol lloc, les 24 hores del dia i qualsevol dia de la setmana, així com la de personalitzar el programa en funció del temps disponible, els avanços de l’alumne i el seu nivell. A més, els participants podran fer diferents test per a conéixer la seua progressió i seleccionar un dels 21 idiomes disponibles d’interface.

En els últims anys, més de 7.000 persones s’han beneficiat d’aquesta activitat formativa gratuïta, impulsada per la Diputació d’Alacant a través de l’àrea de Residents Europeus.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fourteen − ten =