Diputació organitza un programa d'activitats amb motiu de la Volta 19 que inclou el repartiment de material promocional o el sorteig d'estades cicloturistas

Diputació organitza un programa d'activitats amb motiu de la Volta 19 que inclou el repartiment de material promocional o el sorteig d'estades cicloturistas
22/08/2019 -

Amb motiu de l’arrencada de la Volta 19 des de la província, el Patronat Costa Blanca ha organitzat un programa d’activitats complementari que inclou el repartiment de material promocional o el sorteig d’estades cicloturistes per a dues persones en diferents enclavaments del territori.

Les persones que desitgen participar en aquest concurs, que es desenvoluparà del 24 d’agost al 15 de setembre, tan sols hauran d’emplenar el formulari que se’ls facilitarà en l’estand que l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant situarà en totes les zones de meta que componen la carrera.
El Gran Hotel Sol i Mar, a Calp, l’Hotel Cap Negret, a Altea, l’Hotel Castella i Ciclocostablanca, a Alacant, l’Hotel La Llacuna, a Rojals, l’Hotel Los Angeles, La Segella Golf Resort & Spa i Go Ride, a Dénia, l’Hotel Masia El Bri i Scott Spain Rider, a Alcoi, l’Hotel Sun Palace Albir, a L’Alfàs del Pi, i Nature Suites Hotel, a Finestrat, són els establiments que col·laboren en aquesta iniciativa amb la qual es pretén implicar la ciutadania en aquesta festa de l’esport, al mateix temps que difondre l’oferta turística de la província per tota Espanya.

El sorteig, organitzat per UNIPUBLIC en col·laboració amb el Patronat Costa Blanca, es durà a terme el 23 de setembre mitjançant un programari de selecció aleatòria. Els guanyadors, nou en total, es donaran a conéixer a través dels comptes de twitter de la Volta -@lavuelta- i el Patronat Costa Blanca -@costablancaorg-.

El repartiment de material promocional també es realitzarà en tots els municipis espanyols en els quals concloga cadascuna de les etapes de la carrera. En aquest sentit, es difondran especialment espais i activitats relacionades amb aquest sector com les diverses rutes ciclistes que existeixen en el territori o els nombrosos hotels bike friendly. D’aquesta manera, el Patronat Costa Blanca aprofitarà l’abast d’aquest esdeveniment per a donar visibilitat als hotels del territori i divulgar la província per tota la geografia nacional.

A més, fins demà dijous, l’ens turístic manté actiu en xarxes socials un concurs en el qual sortejaran tres packs de dues entrades VIP per a accedir a la zona de meta de les jornades que discorreran per la província -Torrevella, Calp o Alacant-, així com un mallot signat pel guanyador de cada etapa.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eleven − 6 =