La Diputació d'Alacant beca a vint joves universitaris com a residents en la Llar Provincial

Les ajudes inclouen allotjament, manutenció i l’abonament de fins a 550 euros per a despeses de matriculació

La Diputació d'Alacant beca a vint joves universitaris com a residents en la Llar Provincial
06/10/2021 -

Un total de vint joves de la província es beneficiaran aquest any del Programa de Beques Residencials de la Llar Provincial. La diputada de l’àrea, Teresa Belmonte, ha rebut aquest matí als estudiants universitaris beneficiats d’aquestes ajudes per al curs 2021/22, que inclouen allotjament, manutenció i l’abonament de fins a 550 euros per a despeses de matriculació.

La diputada de la Llar Provincial ha explicat que aquest programa “forma part de la labor socioassistencial que desenvolupa la institució provincial dins del pla de promoció, foment i reutilització de les instal·lacions de la Llar”.

La Residència d’Estudiants acollirà enguany a vint alumnes matriculats en la Universitat d’Alacant o en la Miguel Hernández d’Elx. L’objectiu és col·laborar amb aquells universitaris que acrediten un bon aprofitament acadèmic i que, bé per la seua llunyania o per la seua situació sociofamiliar, tenen dificultats per a cursar els seus estudis.

Els becaris d’enguany procedeixen d’Albatera, Benejúzar, Banyeres de Mariola, Bigastro, Callosa del Segura, Callosa d’en Sarrià, Catral, Crevillent, Ibi, Orihuela, Salinas i Torrevieja. D’altra banda, en el centre s’ha dissenyat un pla de contingència especial per a garantir la seguretat dels residents.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

two × three =