Diputación invierte más de dos millones de euros para mejorar la red viaria provincial

El reforç del ferm o la implantació d’itineraris ciclistes són algunes de les actuacions que podrien subvencionar-se

Diputación invierte más de dos millones de euros para mejorar la red viaria provincial
19/08/2019 -

La Diputació d’Alacant injectarà un paquet d’ajudes per valor de 2.280.000 euros per a l’execució de millores en la xarxa viària provincial. El programa d’inversions contempla un total de cinc actuacions en sengles carreteres de la província.

Així ho ha anunciat aquest matí el diputat de Carreteres, Alejandro Morant, qui ha explicat que la primera comissió d’Infraestructures, Carreteres, Cicle Hídric i Assistència a Municipis d’aquesta legislatura aprovarà, el mes vinent de setembre, “aquestes obres que ens permetran continuar millorant l’estat i la seguretat dels més de mil quilòmetres de carreteres que gestiona la institució provincial”.

L’asfaltat del ferm, la rehabilitació i la millora de vials són algunes de les actuacions que es podran sufragar amb aquestes ajudes. En concret, es destinaran 708.000 euros per a l’eixample i millora de la carretera CV-745 entre Llíber i Senija i 450.000 per a la rehabilitació estructural del ferm de la CV-742, de Xàbia a Cap de la Nau, a la Marina Alta. La injecció per a reforçar el ferm i habilitar un itinerari ciclista en la CV-851 ascendirà a 470.000, mentre que en el Mitjà Vinalopó es procedirà a reforçar l’asfaltat en la carretera CV-844, de la Romana al Fondó de les Neus, amb un muntant de 351.000 euros. Finalment, es destinaran 270.000 euros per a les obres de la glorieta d’accés a Torrellano en la CV-849.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

eight − 2 =