La Diputació subvenciona el nou camp de futbol 7 a la platja de l'Albir de l'Alfàs del Pi

La institució provincial compromet més de 7 milions d’euros a la comarca de la Marina Baixa dins dels plans Planifica i +A prop

La Diputació subvenciona el nou camp de futbol 7 a la platja de l'Albir de l'Alfàs del Pi
29/09/2021 -

El diputat d’Infraestructures, Javier Gutiérrez, ha visitat aquest matí el municipi de l’Alfàs del Pi, acompanyat per la regidora de Presidència, Maite García, per a conéixer el nou camp de futbol 7 construït en la zona de l’Albir, subvencionat en un 40% per la Diputació d’Alacant.

Les noves instal·lacions esportives, annexes al camp de futbol 11 municipal, han suposat una inversió total de 295.983 euros, dels quals la institució provincial aporta el 40%, amb quasi 120.000 euros, un altre 40% procedeix de la Generalitat Valenciana i el 20% restant, amb un import de 59.196 euros, del Consistori.

Les obres han consistit en la construcció d’un nou camp de futbol 7 de gespa artificial en el recinte esportiu del carrer San Miguel, amb unes dimensions de 50 x 30 metres, en el qual s’ha instal·lat un sistema de reg automàtic i drenatge i una xarxa d’enllumenat amb 4 lluminàries amb projectors LED. A més, les instal·lacions s’han completat amb l’equipament esportiu necessari (porteries, banquetes i xarxes de protecció) i tancaments mitjançant clos simple torsió, xarxes i baranes.

El diputat d’Infraestructures ha destacat que aquest “és un exemple de col·laboració entre les diferents administracions que dóna com a resultat un nou camp de futbol que gaudiran els veïns de l’Alfàs del Pi” i ha remarcat, a més, que el projecte es completarà amb les obres del segon camp de futbol 11 i el començament imminent de la construcció del nou pavelló d’esports en la zona, amb una inversió pròxima als dos milions d’euros.

Per part seua, Maite García ha agraït la visita de Gutiérrez i ha detallat que “aquesta construcció fonamental, que ha tardat quatre mesos a dur-se a terme, ve a enriquir l’oferta d’esportiva a la platja de l’Albir, tant per als veïns com per als nostres visitants”.

A més, en la visita s’han presentat els pròxims projectes municipals que es duran a terme dins dels plans d’inversió de la Diputació d’Alacant, Planifica, +A prop i +Esport.

A través del Pla Planifica s’invertiran 1.866.228 euros, subvencionats en un 65% per la institució provincial, en la construcció d’un pavelló multiusos. Per part seua, a través del Pla +A prop es destinaran 245.339 euros, sufragats íntegrament per la Diputació, per a la reurbanització del Parc El Plà.

El diputat d’Infraestructures ha assenyalat, finalment, que la institució provincial ha compromés més de 7 milions d’euros a la comarca de la Marina Baixa dins dels seus plans de finançament.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × one =