El Consorci Provincial de Bombers intervé més de trenta ocasions durant la passada nit de pluges

La inundació de vies públiques i habitatges, la caiguda de branques i arbres o el despreniment de façanes, entre les principals incidències

El Consorci Provincial de Bombers intervé més de trenta ocasions durant la passada nit de pluges
22/08/2019 -

El Consorci Provincial de Bombers d’Alacant ha realitzat més d’una trentena d’intervencions a la província durant la passada nit de pluges. La inundació de vies públiques i habitatges ha sigut la principal incidència registrada, encara que també s’ha actuat davant la caiguda de branques i arbres, el despreniment de façanes, el bloqueig de vehicles o problemes en instal·lacions elèctriques.

A més, els bombers han desallotjat a dues persones d’un habitatge als Poblets a causa de l’entrada d’aigua i a altres quatre al Verger davant el risc de despreniment d’un fals sostre -no desguassava l’embornal de la terrassa-.

En aquests moments, els bombers del Consorci Provincial continuen treballant en diferents municipis del territori, encara que les intervencions no revisten cap rellevància. El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat manté actiu a Alacant el nivell de preemergència groc per pluges i tempestes a l’interior de la província.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × five =