La Trobada d'Ocupació de persones amb diversitat funcional, en la Plaça de l'Ajuntament

Els actors de la pel·lícula ‘Campions’ José de Lluna i Jesús Lago han col·laborat en una de les taules d’experiències a l’auditori de Porta Ferrisa

La Trobada d'Ocupació de persones amb diversitat funcional, en la Plaça de l'Ajuntament
08/10/2019 -

La plaça de l’Ajuntament a una vintena d’organitzacions i empreses que treballen per i per a la integració de persones amb diversitat funcional en el món laboral en la I Trobada d’Ocupació per a Persones amb Diversitat Funcional, al qual han assistit l’alcalde, Luis Barcala, al costat de l’edil d’Ocupació, Mari Carmen De España, i diferents membres de la corporació municipal.

La cita de la I Trobada d’Ocupació tracta d’afavorir la relació entre empreses i associacions perquè “els empresaris perden la por de contractar a persones amb diferents capacitats i generar oportunitats d’ocupació”, tal com ha traslladat l’edil d’ocupació, Mari Carmen De España.

Aquest col·lectiu presenta una taxa de desocupació superior al 70%, per la qual cosa aquesta jornada es converteix en un repte social pel qual cal apostar. De España comenta que “aquestes persones posseeixen grans capacitats i els empresaris ja prenen consciència que són molt productives en el seu lloc de treball”.

De manera paral·lela, s’han celebrat en la sala d’actes de la seu de l’Agència Local dues taules redones amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania la rellevància de la inclusió d’aquest col·lectiu. En aquesta foto, que ha sigut presidit per la regidora d’Acció Social, Julia Llopis, han col·laborat els actors de la pel·lícula ‘Campions’, José de Lluna i Jesús Lago, i la dissenyadora de bijuteria de la signatura Carmenlamola davant un auditori replet i expectant de conéixer les seues experiències en el món laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + seventeen =