La Diputació d'Alacant obri l'Exposició de Treballs Artesanals

L’horari d’obertura al públic és de deu del matí a nou de la nit

La Diputació d'Alacant obri l'Exposició de Treballs Artesanals
12/12/2019 -

La tradicional Exposició de Treballs Artesanals arriba als jardins del Palau Provincial. Prop de 4.500 objectes elaborats a partir de materials reciclats com a paper, cartó, fusta o argila conformen aquesta original mostra, fruit de l’esforç i la il·lusió dels usuaris de la Unitat de Geriatria de la Llar Provincial i del Centre Doctor Esquerdo.

El president de la Diputació d’Alacant, Carlos Mazón, ha inaugurat aquest matí, acompanyat pels diputats responsables d’aquestes àrees, Juan Bautista Roselló i Juan Francisco Pérez, aquesta exposició que romandrà oberta al públic fins dimecres que ve 18 de desembre en horari ininterromput de deu del matí a nou de la nit.

“És per a nosaltres un honor poder gaudir en el Palau Provincial d’aquests treballs que constitueixen un exemple de superació personal i que amb tant d’afecte heu elaborat”, ha assenyalat el president, qui ha recordat el compromís de la institució provincial amb les persones i col·lectius que més el necessiten.

Així mateix, Mazón ha volgut agrair als monitors i educadors de tots dos centres el seu lliurament i dedicació. “Em consta que poseu tanta il·lusió en aquest projecte com els artistes que realitzen els tallers. Vosaltres sou l’ànima de la Diputació i constituís una segona família per als usuaris de la Llar Provincial i del Centre Doctor Esquerdo”.

L’Exposició de Treballs Artesanals, composta en aquesta edició per prop de 4.500 articles, contempla l’exhibició i venda –a preus molt assequibles- de peces realitzades a partir de materials reciclats com a paper, cartó, fusta o argila, entre altres. Els usuaris han elaborat aquests objectes en els tallers ocupacionals de costura, manualitats, marqueteria o ceràmica que duen a terme al llarg de tot l’any tant en la Llar Provincial com en el Centre Doctor Esquerdo.

La mostra és el colofó a tot un any d’activitats lúdiques, didàctiques i de rehabilitació psicosocial realitzades per aquest col·lectiu amb la finalitat de recuperar, mantenir i adquirir habilitats manuals i creatives, al mateix temps que augmentar la seua motivació i autoestima. Les vendes de tots aquests adorns decoratius aniran destinades al desenvolupament de plans d’oci i excursions d’entreteniment.

L’alegria i el bon ambient han sigut els principals protagonistes d’aquesta jornada que ha estat amenitzada per la música del grup Albaladre i que ha comptat amb la presència dels usuaris de tots dos centres. A l’acte han assistit també els diputats provincials Julia Parra, Javier Gutiérrez, Mª Carmen Jover, Juan de Dios Navarro, Javier Sendra i Gerard Fullana.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

fifteen + eleven =