El Patronat Costa Blanca promociona la província a Alemanya per a atraure viatges de negocis

L’organisme autònom de la Diputació d’Alacant participa aquests dies en la Fira IMEX de Frankfurt

El Patronat Costa Blanca promociona la província a Alemanya per a atraure viatges de negocis
24/05/2019 -

El Patronat Costa Blanca continua immers en la promoció de la província en diferents mercats europeus. En aquesta ocasió, l’organisme autònom de la Diputació d’Alacant participa en la Fira IMEX de Frankfurt, a Alemanya, a la qual ha acudit per a difondre l’àmplia oferta de turisme de reunions i negocis que atresora el territori.

El vicepresident i diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón, ha manifestat que “l’impuls del producte MICE s’ha vist reforçat enguany a través de diferents accions com la celebració a Benidorm del M&I Fòrum, que va tindre lloc el mes d’abril passat i que va comptar amb la presència de prop de 500 agències de congressos de tot el món”.

“Durant els pròxims mesos continuarem apostant per la promoció de la nostra destinació en aquest segment, aprofitant que el focus d’atenció s’ha fixat a la nostra província”, ha afegit.

La Fira IMEX ofereix un format mixt en el qual els participants, a més de comptar amb un estand o espai expositiu, tenen a la seua disposició una zona b2b en la qual poden dur a terme reunions i trobades de treball amb compradors i proveïdors del sector del turisme de reunions i de la indústria d’incentius per a establir nous contactes i discutir sobre possibles oportunitats de negoci.

Les bondats del clima mediterrani, l’excel·lent qualitat de la seua xarxa d’allotjaments, les múltiples connexions aèries de l’Aeroport Alacant-Elx, que enllaça amb més de 120 destinacions de les principals capitals europees, o la presència d’un gran nombre d’empreses de suport al turisme de negocis són sol alguns dels factors que posen de manifest la capacitat de la Costa Blanca per a promocionar-se com una destinació de referència en el segment MICE.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 3 =