La Foguera Florida Portazgo guanya el primer premi de la Secció Especial Infantil en les Fogueres 2019

Florida-Portazgo s’emporta el primer lloc de la Secció Especial Infantil per segon any consecutiu amb el monument “Hara hachi bu”

Facebook: Foguera Florida Portazgo

La Foguera Florida Portazgo guanya el primer premi de la Secció Especial Infantil en les Fogueres 2019
21/06/2019 -

El monument per a la Foguera Florida Portazgo de l’artista Xavier Gámez ha aconseguit portar-se el primer premi de la Secció Especial en el concurs de les Fogueres Infantils 2019. La Comissió s’emporta aquest guardó per segon any consecutiu amb el treball de l’artista valencià titulat “Hara hachi bu” (en japonés, menjar sa per a viure més).

Per la seua part, el monument de Foguerer Carolinas va quedar en segon lloc, i Baver-Els Antigons, va ocupar la tercera posició en aquesta edició del concurs de Fogueres Infantils 2019, secció especial.

Els guanyadors de la Primera Categoria, per part seua, han sigut en primer lloc per a la Foguera de Sèneca-Autobusos; un segon lloc per a Hernán Cortés i el tercer per a Doctor Bergé-Carolinas.

Pel que fa a la Segona Categoria, els tres primers llocs han sigut per a Parc de les Avingudes, Avinguda Costablanca Entreplayas i Calvo Sotelo. La Tercera Categoria, per últim, ha donat al primer premi a Plaça de Santa María, el segon a La Florida i el tercer a Altozano Sur.

Ahir es donaren a conéixer els monuments infantils premiats de les Fogueres de Sant Joan a Alacant, en un acte en el qual Luis Barcala, alcalde d’Alacant, i Manolo Jiménez com el nou edil de Festes, varen llegir els resultats de les votacions. Hui es donaran a conéixer els premiats de la categoria adulta.

Premi a la Foguera més Accessible 2019

També cal recordar que enguany es concedirà un premi més en la categoria de la Foguera més accessible, com a part del Pla d’Accessibilitat que duu a terme l’Ajuntament d’Alacant.

En el seu objectiu de fer unes festes per a tots i totes, s’han impulsat iniciatives pioneres com dotar als transports públics amb opcions més accessibles perquè qualsevol persona puga veure els monuments. També s’ha presentat una Foguera Oficial completament accessible, tant per a persones amb problemes de mobilitat, visuals, auditius, etc.

Les comissions Sant Antón Bajo, Port d’Alacant, Baver-Els Antigons, Sagrada Família, Sèneca-Autobusos, La Condomina, Ruperto Chapi, Ángeles Felipe Bergé, Bulevard del Pal Garbinet, Bola d’Or, La Ceràmica i la guanyadora del premi especial, Florida Portazgo, són les que opten a aquest premi de l’accessibilitat. El guardó està dotat amb 1.500 euros.

El dissabte 22 de juny tindrà lloc la desfilada de lliurament de premis, recorrent des de la Plaça de l’Ajuntament fins al Portal d’Elx, passant per Rafael Altamira i Rambla de Méndez Núñez.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

five × five =