Impuls a les obres de millora en la Ciutat Esportiva amb una inversió de 353.577 euros

S’instal·larà nou paviment en la pista d’atletisme de quatre carrils i en el frontó, on també es pintaran i adequaran les parets

Impuls a les obres de millora en la Ciutat Esportiva amb una inversió de 353.577 euros
13/05/2019 -

L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Infraestructures i Manteniment, ha destinat 353.577 euros al projecte de condicionament i renovació de diverses instal·lacions de la Ciutat Esportiva, situada al carrer el Fondó de les Neus, s/n. Les obres de millora formen part de les inversions financerament sostenibles, de l’exercici 2018, i tenen un termini d’execució de 45 dies per als dos lots en els quals estan dividides.

D’aquesta manera, després de l’última sessió de la Junta de Govern, l’equip de govern va aprovar l’adjudicació del lot 1, que renovarà la pista d’atletisme i el frontó, a favor de la mercantil Inelsa Enginyeria i Infrestructuras, S.L., per import de 163.229 euros, i el lot 2, referent a l’adequació del camp de futbol, a compte de la mercantil Realturf Systems, S.L., per 190.348 euros.

Millores en la pista d’atletisme i en el frontó

La primera part de les actuacions del lot 1 abasten reparacions tant en la pista d’atletisme com en el frontó. Així, en totes dues instal·lacions realitzaran labors de poda i jardineria per a adequar la zona, s’eliminaran sots i es pavimentarà.

Respecte a les tasques de reparació dels sots de les superfícies existents en les dues instal·lacions, es procedirà a l’escatat i devastat mitjançant mitjans mecànics amb disc de diamant per a obrir porositat dels materials, eliminar restes de paviment anterior i aconseguir un correcte acabat.

Concretament en el perímetre de la pista d’atletisme de quatre carrers, es procedirà a la demolició de la jardinera, així com a la neteja de la canaleta, al llarg de la qual s’instal·laran noves reixetes intermèdies.

Es preveu, a més, escometre la reparació i el repintat amb pintura base aigua d’acabat llis setinat -especial per al pintat de frontons perquè és molt resistent als agents atmosfèrics i als impactes- de les parets de la pista de frontó annexa a la pista d’atletisme, renovant l’acabat d’aquesta instal·lació i col·locant també allí una nova canaleta que reculla les aigües.

Adequació del camp de futbol municipal

Les obres de millora del lot 2 consisteixen en el condicionament del terreny de joc del camp de futbol municipal, que componen un camp de futbol 11 de 90,20 x 45,20 metres, és a dir, amb superfície de 4.077 metres quadrats, dues pistes de bàsquet, una pista d’atletisme i diverses zones de circulació.

En aquest sentit, el projecte contempla la retirada i desmuntatge de la gespa artificial per mitjans especialitzats, mitjançant la utilització de maquinària autopropulsada específica per al subministrament, la renovació i la instal·lació d’aquest recobriment a base de gespa artificial en el terreny de joc.

També està prevista la renovació del sistema de reg -que consistirà a substituir aspersors per canons, instal·lar un calderí i un programador de reg- així com el repintat en el paviment de les pistes de bàsquet, el canvi de part de la instal·lació d’enllumenat, les porteries, xarxes i mobiliari, la neteja d’embornals i l’escomesa de labors de manteniment i neteja, generals en tot el complex del terreny de joc.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

three + 15 =