La Diputació d'Alacant incrementa fins als 120.000 euros les ajudes per a esportistes que participen en competicions internacionals

A més, destina 60.000 euros a sufragar els desplaçaments als Centres de Tecnificació i/o d’Alt Rendiment

La Diputació d'Alacant incrementa fins als 120.000 euros les ajudes per a esportistes que participen en competicions internacionals
03/10/2019 -

La Diputació d’Alacant invertirà enguany un total de 180.000 euros per a col·laborar amb els esportistes de la província en els seus desplaçaments i en el desenvolupament de la seua carrera internacional. El BOP ha publicat les bases d’aquestes línies d’ajudes que s’articulen entorn de dues convocatòries.

“Els nostres esportistes són un exemple de superació, de compromís i de constància. Persones que dia a dia sacrifiquen el seu temps per a aconseguir les seues metes i portar el nom del nostre territori per tot el món”, ha assenyalat el diputat responsable de l’àrea, Bernabé Cano, qui ha afegit que “ajudar-los en aquesta difícil tasca és una prioritat per a nosaltres i el mínim que podem fer com a administració pública”.

La primera d’aquestes dues convocatòries, dotada amb 120.000 euros, està destinada a col·laborar amb els esportistes d’elit de la província que participen en competicions oficials de caràcter internacional durant la temporada 2018-2019, tant de forma individual com en equip. La Diputació d’Alacant ha incrementat enguany un cent per cent la dotació econòmica d’aquest pla, el termini del qual de presentació de sol·licituds finalitza el dimecres 16 d’octubre.

D’altra banda, la institució destinarà 60.000 euros per a sufragar els desplaçaments dels esportistes de la província als Centres de Tecnificació i/o d’Alt Rendiment. El termini de presentació de sol·licituds per a aquest programa també està obert, en aquest cas fins al dilluns 14 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =