Inicien les obres de senyalització i millora viària en Talaies

Les obres compten amb una inversió de 91.234 euros i un termini d’actuació d’un mes

Inicien les obres de senyalització i millora viària en Talaies
13/11/2019 -

L’Ajuntament d’Alacant ha aprovat en Junta de Govern Local el pla de Seguretat i Salut del projecte de millora de seguretat viària i senyalització per a l’increment de places d’aparcament de l’àrea empresarial Les Talaies a Inelsa Enginyeria Infraestructures amb un pressupost de 91.234 euros i un termini d’actuació d’un mes.

El regidor d’Urbanisme, Adrián Santos, ha assenyalat que aquesta actuació forma part d’un paquet de millores en l’àrea empresarial contemplades en les inversions financerament sostenibles del pressupost municipal que aconseguiran els 600.000 euros d’inversió”.

En l’actualitat el Polígon Industrial La Talaies compta amb empreses de gran grandària en l’eixida de la ciutat cap a Madrid per l’autovia de l’antiga carretera d’Ocaña, en la qual treballen al voltant de 6.000 persones. Santos ha explicat que “amb aquesta actuació atenem les peticions que ens traslladen els empresàris/es per a millorar les condicions d’urbanització i habitabilitat del parc empresarial on ja s’han realitzat recentment actuacions de millores de la jardineria i zones verdes”.

Descripció de l’actuació

Aquesta inversió contempla les actuacions de demolició de capa de rodadura asfàltica, vorades, paviment de voreres i terrencs per a la creació de nous espais en el viari del polígon industrial per a l’estacionament de vehicles així com la instal·lació i millora de la senyalització vertical, horitzontal i informativa viària en aquest.

L’actuació projectada d’increment de places d’estacionament de vehicles es realitza en diversos trams de la xarxa viària del polígon industrial “La Talaies”, concretament en: Avinguda de l’Euro, carrer del Chelin, carrer del Marc i carrer de la Corona.

Aquesta actuació s’ha impulsat arran de la sol·licitud realitzada per la Regidoria de Foment i Ocupació per als polígons industrials d’Alacant i compta amb el cofinançament de l’Institut Valencià de Competitivitat (IVACE) a través de les seues ajudes per a projectes d’inversió per a la millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 7 =