L'Ajuntament d'Alacant ultima l'inici de les obres de reurbanització del barri de Rabasa

L’Ajuntament va adjudicar fa setmanes l’execució de les obres a Tecopsa amb una inversió d’1,9 milions d’euros

L'Ajuntament d'Alacant ultima l'inici de les obres de reurbanització del barri de Rabasa
21/07/2020 -

La Junta de Govern municipal d’Alacant ha aprovat el Pla de Seguretat i Salut que ha de regir les obres de reurbanització i millor del barri de Rabasa, l’últim pas necessari abans de l’inici d’aquestes, en les quals l’Ajuntament invertirà 1,9 milions d’euros. Amb la llum verda oficial a aquest Pla de Seguretat i Salut, la Corporació supera l’últim tràmit administratiu d’importància abans de començar els treballs. El projecte d’obres contempla la renovació de carrers i places, adjudicat en el seu moment a la societat Tecopsa, persegueix millorar l’accessibilitat en incorporar la plataforma única, a més de deixar el barri preparat per a la seua connexió futura amb la Via Parc.

La reurbanització de Rabasa és una de les actuacions principals finançades amb les inversions financerament sostenibles del Pressupost de 2019 i que permetrà desenvolupar un ambiciós projecte de renovació i modernització de carrers i places d’aquest popular barri situat enfront de les instal·lacions militars i que en un futur pròxim albergarà la nova Comandància de la Guàrdia Civil.

La constructora Tecopsa va ser la millor valorada -amb 100 punts- d’un conjunt de 22 empreses presentades al procés de contractació d’aquesta convocatòria que partia amb un pressupost base de licitació de 2.411.021 euros. Una actuació amb la qual el Consistori vol dotar al barri d’una imatge renovada i actual, amb una urbanització de major qualitat que millore l’accessibilitat i la mobilitat sostenible.

El regidor d’Urbanisme, Adrián Santos, va explicar que “aquest projecte està dirigit a millorar les condicions d’accessibilitat i mobilitat del barri amb una actuació que a més modernitzarà la imatge de Rabasa amb una urbanització més actual i de major qualitat, donant la resposta que esperen els seus veïns”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

ten + twelve =